Search
Close this search box.
1667590926533
VREME ČITANJA: 1 min

U Ralji duel poslednjeg i prvog

U 13. kolu Beogradske zone sledi nam prava fudbalska poslastica.
Naime u nedelju od 13,30 u Ralji poslednjeplasirani Kosmaj će ugostit lidera ekipu PKB-a. Domaćin ima svega 5 bodova, a tim iz Padinske Skele 33. Na papiru gosti su apsolutni favoriti, ali fudbal često donosi iznenađenja.
Prva utakmica kola se igra u subotu od 11 časova. Leštane će dočekati prvog pratioca lidera GSP Polet Dorćol. Još četiri meča biće odigrana prvog dana vikenda od 13 i 30. Barajevi i Šušnjar su u prethodnom kolu poraženi, pa će u međusobnom meču tražiti iskupljenje. Lokomotiva i OFK Žarkovo se sastaju kao dve ekipe iz suprotnih delova tabele. Ako se gleda plasman prednost je na strani gostiju. Duel dva tima iz sredine tabele igra se u Medoševcu. Napredak je domaćin Hajduku sa Liona. U Mladenovcu če domaći tim OFK Mladenovac pokušati da savlada neugodnog gosta ekipu Komgrapa.
Pored već najavljenog susreta u Ralji u nedlju su na programu još dve utakmice. Termin je naravno 13,30. U Malom Mokrom Lugu igra se derbi začelja Crvena zvezda-Boleč. Još jedna ekipa iz donjeg doma Sremčica je domaćin. U ovaj deo glavnog grada dolazi ekipa Zuce 2019. Ambicije gostiju su sva tri boda.
Foto: FK PKB

Možda vas zanima

TABELA beogradske zone