Search
Close this search box.
1667234600111
VREME ČITANJA: 2 min

Navijači odlični, igrači ostali dužni

Prethodno kolo Srpske lige „Beograd“obeležio je duel starih rivala na Karaburmi OFK Beograda i Zemuna.
Susret velikana našeg fudbala završen je bez golova 0:0. Prvo poluvreme je bilo izjednačeno, dok su u drugom domaćini bili bolji. Ipak najviše zahvaljujući mladom čuvaru mreže Vuku Mitroviću gosti su ostali neporaženi. Na tribinama je bilo po procenama više od 2000 gledalaca uz sjajnu atmosferu i odlično navijanje. Meč ste mogli da pratite uživo preko You Tube kanala MerkurXtipa.
Prva utakmica ovog kola je odigrana još u petak gde je na Carevoj ćupriji BASK TEK sigurnom igrom pobedio Radnički iz Obrenovca sa 2:0. U Zemunelu Teleoptik je bio bolji od Ušća sa 4:2.
BSK je poražen na domaćem terenu u Borči od Jedinstva iz Surčina sa 1:0. Ukoliko ovako nastave Borčanima predstoji grčevita borba za opstanak. Borac je na svom terenu u Lazarevcu doživeo katastrofu. Brodarac je pobedio domaćina sa čak 6:1. Još jedna goleada viđena je u Dobanovcima. Budućnost je bila neumoljiva protiv Studentskog grada, pobedila je sa 5:1.
Dva vodeća tima imala su polovičan učinak. Vodeća Zvezdara je rutinski na Bulbulderu pobedila Prvu iskru sa 2:0 i tako učvrstila prvo mesto na tabeli. Drugoplasirani Torlak je u padu forme. Doskorašnji lider je doživeo drugi uzastopni poraz. Sinđelić je bio više nego siguran i pobedio kod kuće tim iz Kumodraža sa 4:1.
Ovo kolo je bilo izuzetno efikasno,postignuto je 27 golova. Do kraja prvog dela prvenstva su ostala još tri kola.

 

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd