Search
Close this search box.
New Project (10)
VREME ČITANJA: 2 min

Najava 7. kola Srpske lige “Zapad”

Situacija na Zapadu se iz kola u kolo menja, što smo mogli očekivati, jer je još uvek rani period sezone.
Predstojećeg vikenda gledaćemo još jedno izuzetno kvalitetno i zanimljivo kolo. Najviše pažnje privlači duel u Tutinu, između domaće ekipe i gostiju iz Čačka. Najavu ove utakmice možete pročitati na ovom linku.
Zanimljivo će biti i u Valjevu. Budućnost Krušik još uvek traži kontinuitet i željenu formu u ovoj sezoni. U ovom kolu dočekaće odličnu ekipu Poleta. Ekipa iz Ljubića, predvođena kapitenom Stevlićem igra odličan fudbal i trenutno zauzimaju treću poziciju.
Sloga će u Kraljevu pokušati da dođe do prve pobede u sezoni. Kraljevčani trenutno imaju tri poraza i isto toliko nerešenih rezultata. Imaće izuzetno težak zadatak, jer im u goste dolazi pribojski FAP. Pribojci igraju promenljivo, ali su odlična i jaka ekipa, sa jako dobrim pojedincima.
U Podunavcima gostuje poslednjeplasirana Mačva iz Bogatića. Mačva sa samo jednim bodom do sada i ne tako lepom igrom postaje ozbiljan kandidat za ispadanje. Domaći Real je posle dobrog starta vezao dva uzastopna poraza i nalaze se u rezultatskoj krizi. Ovo će biti odlična prilika za njih da osvoje sva tri boda.
Jedina ekipa koja još uvek nije izgubila ni bod jeste ekipa Smedereva. I u ovom kolu biće veliki favoriti protiv komšija iz Požarevca. Mladi Radnik je u prošlom kolu savladao ekipu Reala, ali će im na ovom gostovanju biti izuzetno teško da dođu do bodova.
Sloga iz Bajine Bašte igra sasvim solidno. Predvođeni Aleksandrom Đokovićem, sjajnim napadačem i golgeterom, trenutno su na sredini tabele i mogu biti zadovoljni dosadašnjim delom sezone. U ovom kolu, na svom stadionu dočekuju ariljsku Budućnost i biće ovo jedan izuzetno zanimljiv susret.
Rađevac je jako dobro ušao u ovu sezonu, ali su onda povukli ručnu. Posle dve uvodne pobede, Krupanjci su nakon toga osvojili samo bod. Gostovaće u Požegi, ekipi Sloge, koja takođe igra promenljivo i traži željenu formu. Sloga jeste favorit u ovoj utakmici, ali treba biti oprezan sa ekipom iz Krupnja.
Gornji Milanovac biće domaćin susreta između Takova i OFK Mihajlovca. Takovo se još jednom pokazuje kao tvrda ekipa, ali trenutno imaju samo pet boda. Toliko ima i njihov rival, pa će pobeda u ovoj utakmici značiti mnogo više od tri boda.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad