Search
Close this search box.
ЈАКОВЉЕВИЋ
VREME ČITANJA: 1 min

PORAZ BUDUĆNOST KRUŠIKA U KRALJEVU

Teško ide valjevskom srpskoligašu na gostovanjima pošto su u 11. kolu “Zapada” izgubili u Kraljevu od domaće Sloge 0-2 (0-1). Slaba i bezidejna partija Valjevaca koji su upisali svoj četvrti prvenstveni poraz ove sezone.

Sloga je slavila golovima omalenog Brankovića koji je u 31. i 61. minutu bio na pravom mestu i pored smušene odbrane gostiju lako savladao Milinkovića. Prvi gol je došao posle akcije koju je započeo Jovanović uposlivši Milojkovića po levoj strani, ovaj je po zemlji ubacio loptu u šesnaesterac Valjevaca i dok su se Đermanović i Marjanović premišljali ko će da raščisti situaciju, Branković je između njih dvojice lako ćušnuo u mrežu za vođstvo Kraljevčana.

Za drugi pogodak je najzaslužniji Đerković koji je primio pas nakon što je Ranisavljević izgubio loptu negde oko centra. Poslovođa Sloge je otišao u levo ali je spazio Brankovića uposlivši ga pred samim golom. Ovaj je pored uspavane odbrane Valjevaca ponovo bio spretan postavivši konačan rezultat utakmice.

U sledećem kolu na Pećinu stiže Lipolist.

Gradski stadion u Kraljevu. Gledalaca 200. Sudija Amer Solaković (Brodarevo).

SLOGA. Vujanac, Radović, Vuković (od 46. Anđelković), Pantović, Đerković, Branković (od 82. Miletić), Jovanović, Despotović, Ćirović, Milojković (od 70. Bogdanović), Vučićević (od 89. Brestovac).

BUDUĆNOST KRUŠIK: Milinković, Marjanović (od 58. Pavlović), Ranisavljević, Đermanović, Jakovljević, Panić (od 74. Đukić), Starčević, Milovanović (od 64. Jovančević), Pavić (od 74. Kiselčić), Ašković, Petrović (od 64. Adamović).

Sreten Pantelić

Izvor: valjevskaposla.info

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad