Search
Close this search box.
6715adb76b4e3609ca66fca2
VREME ČITANJA: 2 min

Efikasni Staparci i Kljajićevčani, Radnički ponovo ispustio pobedu

Hajduk među najboljim timovima VFL – sever.

Sastav iz Stapara zabeleležio je sigurno pobedu (4:2) nad Obilićem iz Zmajeva, koji se nalazi među najslabijim timovima ovog ranga. Domaći tim je do prednosti stigao već posle pet minuta igre, golom Zoran Stojšića. Sastav iz Zmajeva desetak minuta kasnije uspeva da izjednači. Međutim, egal je potrajao samo dva napada. Filip Kovačev u 18. minutu pogađa za 2:1. Pobednik je rešen već na startu drugog dela. Golovima Nemanja Čvokića i Nikole Martonoškog, u 47. i 52. minutu, razbijena su sva nadanja gostiju da mogu do iznenađenja protiv četvrtoplasiranog tima vojvođanskog ranga

Staparci sezonu nastavljaju u Adorjanu. Protivnik je poziciju bolja Tisa. 

Fudbaleri Radničkog su treći put u sezoni prokockali vođstvo od 2:0. Ovog puta, bez pobede su ostali u nadoknadi vremena. Crveno-beli su do vođstvo, posle značajno bolje igre, stigli u 79. minutu. Strelac je bio Vladimir Radev. Pred istek regularnog dela prednost je udvostručio Damir Opačić. Ipak, to nije bilo dovoljno za pobedu. Gosti su, posle neshvatljivog pada u igri crveno-belih, u dva napada obezbedili izjednačenje i osvojili bod koji ih drži u bezbednoj ligaškoj zoni. Somborski sastav je, bez pobede, posle vođstva od 2:0, ostao u duelima protiv Budućnosti iz Mladenova (2:3), pa Dinama 1923 iz Bačkog Brega (2:2). Naredne nedelje Radnički gostuju Borcu 46 iz Obrovca. 

Vodeći tim MFL Sombor – 1. razred je za pola sata „završio posao” protiv nejake Mladosti iz Kruščića. Pogotke za Kordun na ovom susretu dali su Milan Đurić, Marko Češnovar, Vukašin Milić, Nikola Mihajlović i Marko Čekeliš. Ekipi iz Kljajićeva predstoji gostovanje u Prigrevici. 

Izvor: soinfo.org

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”