Search
Close this search box.
576145_mihajlodjordjevic1_f
VREME ČITANJA: 2 min

VFL JUG IMA NOVOG LIDERA, ŠOK TERAPIJA U BEŠKI URODILA PLODOM! Temerinci nemoćni u goleadi, Dunav “potonuo”!

Ležaić probudio Hajduk, Dunav u “kanalu”.

Odigrane su preostale tri utakmice na vojvođanskom jugu koje su bile na programu u nedelju, Jedinstvo iz Rumenke preuzelo prvo mesto na tabeli.

U Rumenci se ni u jednom trenutku nije postavljalo pitanje pobednika. Jadran nije ličio na sebe, na onu ekipu koja je dala četiri gola tadašnjem lideru Veterniku. Jedinstvo je slavilo sa 4:0. Puleni Dejana Vuletića “razbili su” Golubinčane.

Poveli su domaći u 20.minutu kada je goste “načeo” Milorad Petrović, Vuletićevi momci ni u jednom trenutku nisu puštali gas, i do kraja prvog poluvremena, u njegovom poslednjem minutu Vuk Živanov je udvostručio prednost Jedinstva. U nastavku totalni “potop” Jadrana. Filip Klaić je povisio na 3:0 u 70.minutu, a totalnu katastrofu Jadrana zapečatio Uroš Topić u 85. Jedinstvo je sada zbog najbolje gol razlike zaseo na prvo mesto sa 20 bodova, dok je Jadran iz Golubinaca je ostao na šestom mestu na 16 bodova.

Nedaleko od Rumenke, u Temerinu, ekipa TSK je dočekala Hajduk iz Beške koji je došao na utakmicu sa novim trenerom, i pobedio. Drugi put za redom uzimajući u obzir i pobedu 1/16 finala kupa PFS Srema. U nedelju u Temerinu prvi su poveli gosti golom najboljeg igračaa Gorana Smiljanića koji se vratio u startnu postavu posle odmora u kup utakmici. Međutim do kraja prvog poluvremena Temerinci su preokrenuli u razmaku od samo osam minuta.

Prvo je izjednačio Vladimir Ostojić u 21.minutu, a prednost domaćinu doneo je Novak Vujošević golom u 29. što je bio konačan rezultat prvog poluvremena. Činilo se da TSK kontrol iše meč, ali je Hajduk u poslednjih petnaest minuta preokreonuo rezultat. Nikola Burać je izjednačio rezultat na 2:2 u 77. minutu, a samo tri minuta kasnije pobedu Beščanimmma doneo je Milan Mitrović.

U Starim Banovcima je definitivno rasulo. Bodove Dunavu uzeo je i Donji Srem koji je pobedio u gostima golom Vuka Ljubojevića u 71.minutu.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Jug”