Search
Close this search box.
398006_1663251029761_f
VREME ČITANJA: 2 min

JOVANOVIĆ JE “PAKER” VISOKOG KVALITETA: Het-trik asistencija za samostalnu lidersku poziciju Rembasa!

Sledeće nedelje derbi!

U okviru devetog kola Zone Zapad ekipa Vinogradara iz Zleginja ugostila je sastav Rembasa iz Resavice. Domaći tim je ušao u ovaj meč sa 11. pozicije (šest osvojenih bodova), dok su gosti bili na deobi prvog mesta sa bodovnim saldom na koti 21.

Uvodnih 20-tak minuta imali su gosti inicijativu i veći posed lopte, ali bez velike šanse da stignu do vođstva. Ubrzo je Nikola Jovanović prošao po levoj strani i poslao je oštar centaršut, golman domaćih je ispustio loptu, a sve je to ispratio Dušan Đorđević, 0:1 za Rembas. 

Dva minuta kasnije isti akteri dupliraju vođstvo gostiju, na nekih 35 metara od gola sa leve strane odličan centaršut Jovanovića, Đorđević postiže drugi gol na meču, 0:2.

Kreću domaći nakon toga dosta visoko na polovinu rivala sa namerom da uzmu loptu u opasnoj zoni, ali je to samo dovelo do kontranapada na drugoj strani. Jovanović kompletira het-trik asistencija i ovoga puta upošljava Miloša Vujčića koji rutinski rešava situaciju 1 na 1, 0:3 u 36. minutu.

Republika
Ceo plen ide Rembasu

Na poluvremenu po dve izmene izvršene su na obe strane terena što je dovelo do znatnog opadanja tempa meča. Domaćin je imao inicijativu ali su se napadi završavali uglavnom bez prave prilike za gol, ili su to samo bili centaršutevi koje je sakupljao mladi golman Radojković.

U 80. minutu gosti su imali veliku priliku preko Vujčića da stignu do 0:4, ali je golman domaćih, Nikolić uspeo da sačuva svoju mrežu. Četiri minuta kasnije penal za Vinogradar, isti u pogodak pretvara rezervista Nikola Miljković za konačnih 1:3.

Vinogradar (Zleginje) – Rembas (Resavica) 1:3 (0:3)

Vinogradar: N. Nikolić, Milivojević, Vukojević (od 46′ Miljković), D. Nikolić (od 46′ Zdravković), Lapčević, Mladenović (od 77′ Petković), Zdravković, Pavlović, Knežević (od 77′ Milutinović), Savić, Matović

Rembas: Radojković, L. Ljubisavljević (od 75′ V. Ljubisavljević), Milutinović, Ristić, J. Jovanović, Milošević (od 46′ Bogdanović), Đorđević (od 65′ Aleksić), Vujčić, N. Jovanović, B. Jovanović (od 46′ Milanović), Đurić 

Ovim trijumfom i usled remija Sloge i OFK Kopaonika, ekipa iz Resavice je sada samostalni lider, sa dva boda prednosti u odnosu na klub iz Despotovca. U sledećem kolu igra se derbi na terenu Rembasa, gde će gostovati upravo prvi pratioc, sastav Sloge (Despotovac).

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA zone zapad