Search
Close this search box.
717924_462685917-8851786981498272-9073455555178079656-n-1_f
VREME ČITANJA: 2 min

TEŽE OD OČEKIVANOG: Ceo plen ostaje u Mrsaću – Spasojević je tragičar Borca! (FOTO GALERIJA)

Da su gosti pogodili penal, možda bi sve bilo drugačije..

U okviru osmog kola Raške okružne lige ekipa Morave iz Mrsaća ugostila je sastav Borca (Vraneši). Domaći tim je u ovaj meč ušao sa osme pozicije (10 osvojenih bodova), dok su gosti bili na deobi poslednjeg mesta u ligi sa samo tri boda.

Odlično su domaći otvorili meč, već nakon osam minuta igre sastav Morave stigao je do vođstva. Mladi Aleksandar Starčević iskoristio je dodovanje Jablanovića, nakon čega je uspeo da savlada golmana Bugarinovića, 1:0. 

Već u 27. minutu bilo je 2:0 za Moravu, nakon slobodnog udarca Mijailovića, odbijenu loptu od golmana Borca u mrežu je prosledio Nikola Mijović, 2:0. Imao je domaćin do odlaska na odmor još par odličnih šansi za uvećanje prednosti, ali iste nisu uspeli da realizuju. 

Opustili su se domaći u drugom poluvremenu, pa su gosti to mogli da kazne. Na isteku sat vrmena igre penal za Borac, međutim Spasojević je pogodio stativu na radost svih simpatizera Morave. 

Nastavili su gosti sa dobrom igrom, dok se domaćin “izgubio”, i u 80. minutu Borac stiže do pogotka. Đorđe Radović je odbijenu loptu nakon kornera sa nekih 18 metara smestio u mrežu rivala, 2:1.

To je ujedno bio i konačan rezultat ovog susreta, ceo plen ostaje domaćinu.

Morava (Mrsać) – Borac (Vraneši) 2:1 (2:0)

Morava: Jerotijević, Mirosavić, Mijović, Lazarević, Baltić, Jablanović (od 89′ Pavlović), Tenjović, Radibratović, M. Čolović, Starčević (od 72′ Arsenijević), Mijailović (od 63′ I. Čolović)

Borac: Bugarinović, Mutavdžić (od 67′ Lazović), Baković, Marković, Radović, Vukanić, Cvetković (od 76′ Goljić), Spasojević, Prodanović (od 46′ Vujović), Čkrebo, Paunović (od 46′ Debljak) 

Teže nego što se očekivalo (ako je neko i očekivao da će biti lako), Morava je došla do nova tri boda, do četvrte uzastopne pobede koja je tim iz Mrsaća dovela do petog mesta, barem dok se ne odigraju i ostali dueli ovog kola.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE