Search
Close this search box.
534542_sutjeska4_f
VREME ČITANJA: 2 min

SJAJNE VESTI: Klub se obratio navijačima – lidera će sačekati paklena atmosfera!

Odluka koja će obradovati sve istinske ljubitelje fudbala.

Fudbaleri Sutjeske iz Bačkog Dobrog Polja već gotovo deceniju i po se takmiče u područnom fudbalskom rangu, a svi ljubitelji fubala u mestu koje se nalazi u okviru opštine Vrbas, nadaju se da bi njihovi ljubimci uskoro mogli da se domognu i višeg takmičarskog ranga, Vojvođanske lige Sever.

U ovom momentu ekipa Sutjeske se sa polovičnim skorom od četiri pobede i isto toliko poraza i ukupno 12 osvojenih bodova nalazi na šestoj poziciji prvenstvene tabele, ali se slobodno može reći da je borba za titulu već sada izgubljena s obzirom da vodeći Tomislavci imaju stoprocentan učinak i grabe ka višem takmičarskom rangu.

Upravo dve navedene ekipe će odmeriti snagu u predstojećojtakmičarskoj rundi, a uoči duela u klub iz Bačkog Dobrog Polja je stigla sjajna informacija iz saveza, povodom koj se klub obratio javnosti kratkim saoopštenjem:

– Obaveštavamo sve ljubitelje fudbala da nam je odlukom PFS Subotica, na našu molbu za umenjenje kazne, ista i prihvaćena i da ćemo u nedelju 13. oktobra 2024, godine sa početkom od 15 časova na stadionu “kraj Sušare” u 9. kolu PFL Subotica uz prisustvo naše verne publike, ugostiti lidera na tabeli FK Tomislavci koji u prvih osam kola imaju isto toliko pobeda i da će kapije našeg stadiona biti otvorene za sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu – stoji u saopštenju, a zatim se dodaje:

– Pozivamo sve navijače da pruže podršku ekipi i da uz vašu pomoć nanesemo prvi poraz lideru… Napred Sudža!

Važno saopštenje kluba

– PFL Subotica, 9. kolo:

Sutjeska (Bačko Dobro Polje) – Tomislavci (Tomislavci)

Stadion: “kraj Sušare”, Bačko Dobro Polje

Datum: Nedelja, 13. oktobar

Početak: 15 časova

U prethodnoj takmičarskoj 2023/24 godini ekipe su se dva puta sastale. Oba meča je obeležila velika neizvesnost, a Tomislavci su zabeležili dva trijumfa identičnim rezultatom 2:1. Prvi meč je odigran 12. avgusta prethodne godine u Tomislavcima, dok je poslednji duel odigran upravo u Bačkom Dobrom Polju, trećeg dana meseca marta 2024. godine.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE