Search
Close this search box.
700732_459464137-978505494076843-8256942478196771212-n_f
VREME ČITANJA: 2 min

NAJSJAJNIJE STRANICE ISTORIJE OVE SEZONE U AŠANJI! Kameni na dva fronta igra sjajno, ali u sredu nije favorit!

U Ašanju dolazi član Vojvođanske lige Jug, domaćini spremni

Počinje rasplet u okviru kupa Područnog saveza Srem. Ove srede na programu je osmina finala. Prvi put u tom žrebu biće i Kameni iz Ašanje koji igra fenomenalno u oba takmičenja u koja se takmiči.

Prvi put u istoriji kluba prvi put se plasirao među 32 najbolje ekipe u Sremu posle 78 godina od osnivanja kluba i odmah će igrati protiv jednog od najboljih u žrebu. U Ašanju dolazi Radnički iz Nove Pazove koji je u Vojvođanskoj ligi Jug na sredini tabele, i koji u poslednje tri prvenstvene utakmice ima dve pobede. Sa druge strane Kameni u poslednje vreme blista u Međopštinskoj ligi Srem Istok u kojoj je vezao četiri pobede i nalazi se nadomak pozicije koja garantuje barem baraž za popunu Sremske lige što je uprava kluba na čelu sa Markom Mickovićem je i apostrofirala to kao jedan od ciljeva da se napadne viši rang takmičenja, a ni lidersko mesto nije daleko za tim iz Ašanje. Upravo zbog toga se radi i na infrastrukturi u Ašanji.

Kameni je Posle osvajanja Kupa OFL Pećinci pobedama u polufinalu nad FK Hajduk Šimanovci (3:1) i u finalu nad FK Graničar Obrež (5:4 posle penala), kao nagrada za trud i rad svih igrača, članova stručnog štaba i članova UO kluba u pretkolu Kupa PFS Srem savladani su FK Polet Nikinci (5:2) što je garantovalo ulazak u glavni žreb kupa PFS Srem. Velika uzdanica tima iz Ašanje na utakmici u sredu biće najbolji strelac tima, napadač Denis Džanović koji je u vikendu za nama protiv Poleta iz Nikinaca postigao tri gola i tako trasirao put svojoj ekipi do nove pobede u prvenstvu.

Posle utakmice u sredu protiv Radničkog iz Nove Pazove, Ašanjce već u nedelju čeka derbi prvenstva protiv trunutnog lidera Graničara iz Obreža koji im je bio na putu i kojeg su pobedili u finalu kupa OFL Pećinci posle boljeg izvođenja jedanaesteraca. 

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd

VREME ČITANJA: 2 min

NAJSJAJNIJE STRANICE ISTORIJE OVE SEZONE U AŠANJI! Kameni na dva fronta igra sjajno, ali u sredu nije favorit!

Možda vas zanima

TABELA srpske lige beograd