Search
Close this search box.
478114_tomislavci1_f
VREME ČITANJA: 2 min

ONO KAD ROĐENA BRAĆA REŠE UTAKMICU! Pobede lidera na tabeli u senci Petra i Jovana!

Braća Vuksić vodila Eđšeg do tri boda u gostima.

Odigrano je ovog vikenda 4.kolo Međuopštinske fudbalske lige Bačka Topola – Mali Iđoš – Vrbas – Bečej – Srbobran.Dve ekipe i dalje imaju maksimalan učinak,  Sloboda iz Stare Moravice i Bačka iz Pačira.

Sloboda je u ovom kolu kao domaćin u Staroj Moravici savladala Slaviju iz Novog Orahova rezultatom 3:2.Poveli su domaći već u drugom minutu kada je mrežu Slavije pogodio Tamaš Njul, a do kraja prvog poluuvremena, tačnije do polovine istog bilo je već 3:0, prvo je u 24.minutu Roland Horvat pogodio sa bele tačke a samo tri minuta kasnije i Bojan Ikraš, te očekivalo se lako i rutinsko odrađivanje posla domaćina. Međutim, u drugom poluvremenu, prvo je David Petri smanji na 3:1, a isti igrač je doneo neizvesnost pogodivši i u 78.minutu. Posle drugog gola gostiju navijači i igrači Slobode su se “zaledili”, ali su fudbaleri na terenuu nekako izdržali i sačuvali stečeno u prvom poluvremenu i tako su ostali jedni od lidera na tabeli.

Drugi tim koji ima sve četiri pobede, Bačka iz Pačira slavila je u gostima protiv Jedinstva iz Bačkog Petrovog Sela sa 3:1. Već na startu utakmice gosti iz Pačira stekli su dva gola viška, kada su prvo Mario Novaković u devetom, a potom i Nebojša Stojković u 11.minutu bili precizni. Tim rezultatom se i otišlo na pauzu, a u drugom delu utakmice posle dosta izmena na obe strane Jedinstvo uspeva da smanji rezultat preko Izeta Avdulanija što je dalo domaćima nadu, ali je istu ugasio Novaković svojim drugim golom za konačnih 3:1 za Bačku.

Poslednja utakmica u ovom kolu igrala se u Radičeviću, gde je Mladost izgubila od ekipe Eđšega iz Malog Iđoša sa 4:2. Prvo poluvreme je bilo izjednačeno i tako je i završeno rezultatski. Poveli su gosti u 10.minutu golom Jovana Vukšića, a izjednačio je u 26. Aleksandar Božić. Na početku drugog dela meča povela je Mladost golov Vojislava Marjanovića i ništa nije ukazivalo na to da će ekipa iz Malog Iđoša slaviti može se reći i ubedljivu pobedu. Prvo je Jovan  Vukšić koji je u nedelju uz pomoć svog rođenog brata sam  pobedio Mladost postigao u 61.minutu gol, a njegov brat Petar u 65.minutu. Pokušao je trener domaćih da vrati ekipu psihološki u igru izmenama, ali nije uspeo, što je na kraju kaznio drugi brat Vuksić, Petar, za konačnih 4:2. Na tabeli vode Bačka i Slovoda sa maksimalnih 12 bodova, a treće je Jedinstvo sa šest. Na dnu tabele su Slavija koja ima jedan, i Mladost koja je bez bodova. 

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd