Search
Close this search box.
702699_fsb_f
VREME ČITANJA: 2 min

SVE JE SPREMNO: Utorak je “dan D” – sledi žreb za kup takmičenje!

Uskoro startuje i takmičenje koje uvek donosi brojna uzbuđenja.

Pre gotovo puna četiri meseca fudbaleri Zemuna su se okitili peharom namenjenom pobedniku Kup takmičenja na području Fudbalskog saveza Beograda, a ovogodišnje najmasovnije takmičenja, može se reći da će startovati u utorak 17. septembra, kada će u prostorijama gradske kuće fudbala biti održan žreb za premijernu rundu u sezoni 2024/25.

Sastav iz Gornje varoši koji je prethodne godine stigao i do trofeja u beogradskoj grupi srpskoligaškog karavana, do Duple krune je stigao u velikom finalu koje je odigrano na igralištu Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji.

Pred oko 300 ljubitelja fudbala, golova nije bilo tokom 90 minuta fudbala, tako da su o pobedniku odlučivali jedanaesterci, a tu su Gornjovarošani bili bolji od novobeogradskog Brodarca i sa ukupnim rezultatom 4:2 stigli su do prestižnog pehara.

Izvlačenje parova premijernog kola Kupa Fudbalskog saveza Srbije na teritoriji Fudbalskog saveza Beograda održaće se u utorak 17. septembra 2024. godine sa početkom u 11.30 časova u pres sali Fudbalskog saveza Beograda u Deligradskoj 27.

Republika
Pehar čeka novog vlasnika

Učesnici prvog kola su klubovi članovi Zonske lige Beograda i prijavljeni klubovi iz liga ispod Zonske. Prvo kolo Kup takmičenja je predviđeno za sredu 25. septembra 2024.godine sa početkom u 15.00 časova.

Pobednicima iz prvog kola u drugom kolu pridružiće se klubovi Srpske lige Beograd i pobednici Kup takmičenja sa teritorije opštinskih fudbalskih saveza. Drugo kolo Kupa Fudbalskog saveza Beograda predviđeno je za sredu 16.⁠ ⁠oktobra.

Kup takmičenja iz godine u godinu donosi pregršt iznenađenja, tako da se svakako može očekivati da i nova takmičarska godina donese uzbuđenja, na radost ljubitelja fudbala u srpskoj prestonici.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd

VREME ČITANJA: 2 min

SVE JE SPREMNO: Utorak je “dan D” – sledi žreb za kup takmičenje!

Možda vas zanima

TABELA srpske lige beograd