Search
Close this search box.
700355_459058844-10232190943946371-6397968155111315969-n_f
VREME ČITANJA: 2 min

ODLIČAN MEČ U GRDELICI: Gosti su stigli do preokreta u finišu utakmice!

11 žutih kartona, dva crvena.

U okviru trećeg kola Jablaničke okružne lige (grupa Istok) ekipa Jedinstva iz Grdelice ugostiće sastav Leminda 1953. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa jednim osvojenim bodom, dok su gosti bili na maksimalnih šest.

Derbi kola opravdao je očekivanja svih prisutnih, oko 70 navijača je ispratilo ovaj duel u Grdelici. Velika borba vodila se na svakom delu terena, što je rezultiralo sa dosta kartona, međutim sudija Jovanović je odradio odličan posao.

Tokom prvih 45 minuta promene rezultata nije bilo, dok su pokazana četiri žuta kartona. Po dva na obe strane terena. 

Odlično su ušli domaći u nastavak meča i nakon osam minuta igre u drugom poluvremenu stižu do vođstva. Gavrilo Stojiljković pogodio je mrežu rivala iz slobodnog udarca, 1:0 za Jedinstvo.

Republika
Gosti nose ceo plen iz Grdelice

Sledeći detalj bitan pomena jeste drugi žuti, odnosno crveni karton Nenadu Stanojeviću, koji je domaći sastav ostavio sa deset igrača u polju. Nakon toga rival je krenuo sa totalnom ofanzivom, koristili su fudbaleri Leminda brojčanu nadmoć, ali su dosta prilika promašili.

Na isteku 87. minuta fantističnim golom Nikole Ilića gosti stižu do izjednačenja, 1:1. Dva minuta kasnije totalni šok za domaće igrače i navijače, Lemind stiže do preokreta i vođstva.

Centaršut Tasića našao je put do Lazara Mitića koji je odličnom reakcijom postigao pobedonosni gol za goste, Lemind stiže do vođstva i do celog plena, 1:2. 

Jedinstvo (Grdelica) – Lemind 1953 1:2 (0:0)

Jedinstvo: Radovanović, Stamenković, Naćić, Kostić, Gavrilović, D. Cvetković, Blagojević (od 84′ Braunović), Stojiljković, Stojković, Stanojević, A. Cvetković (od 49′ Stevčić)

Lemind 1953: Jajić, Janković, Anđelković, Stefanović, Ilić, Petrović, L. Mitić (od 97′ Ninković), A. Mitić (od 3′ Janković), Cekić, Krstić 

 Predsednik Leminda, Nenad Krstić je za naš portal povodom ovog trijumfa izjavio:

– Čestitam mojim igračima na požrtvovanoj igri i na karakteru koji su pokazali. Težak meč je iza nas, idemo korak po korak, polako podižemo formu i nadam se još boljim igrama u nastavku prvenstva. 

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd

VREME ČITANJA: 2 min

ODLIČAN MEČ U GRDELICI: Gosti su stigli do preokreta u finišu utakmice!

Možda vas zanima

TABELA srpske lige beograd