Search
Close this search box.
552876_lopta_f
VREME ČITANJA: 2 min

VOJINI KLINCI IZVUKLI “OSMICU”: Fenomenalna partija protiv tima iz Kovina!

U okviru drugog kola Druge južnobanatske lige (grupa Zapad) ekipa Voje Gačić ugostila je sastav Kolonije iz Kovina. Domaći tim je u ovaj meč ušao nakon trijumfa na otvaranju sezone, dok su gosti zabeležili poraz u prvom kolu.

Od prvog minuta domaći fudbaleri su bili silno motivisani da reše pitanje pobednika utakmice već u prvom poluvremenu. Prelepom akcijom Bajića, Đurkovića i Rakonjca već nakon dva minuta igre sastav Voje Gačić dolazi do prednosti, strelac je bio mladi Luka Rakonjac.

Tri minuta kasnije gosti koriste grešku domaćih fudbalera, 1:1, Ognjen Bundra pogađa za Koloniju. Nakon toga usledio je nešto mirniji period igre par minuta, a zatim je krenula furiozna igra Voje Gačić.

Ilija Bajić u 17. minutu vratio je prednost na stranu svog tima, dok je sedam minuta kasnije mladi Gusti Ivanov uvećao vođstvo na 3:1. Nakon toga u svega sedam minuta tri puta se tresla mreža golmana Ristića.

Filip Đurković bio je strelac za 4:1, nakon njega se upisuje u listu strelaca i Nikola Obradović, a za njim i Rakonjac njegov drugi pogodak na utakmici, 6:1. Konačan ishod prvog poluvremena postavio je Bajić, 7:1. 

Izvršene su sve moguće izmene na obe strane terena u drugom poluvremenu, dosta mirnije se igralo, ali je i pored toga domaći sastav imao par odličnih prilika za novu promenu rezultata. 

Na isteku sat vremena igre Rakonjac je overio svoj het-trik za konačnih 8:1. 

Voja Gačić – Kolonija (Kovin) 8:1 (7:1)

Voja Gačić: Krčmar, Kovačević (od 46′ Abramović), Ivanov, Halas, Nikolić, Đurković (od 62′ Nađ), Bajić, Rakonjac, Buzadžija (od 46′ Puškaš), Obradović (od 46′ Dukovski), Janačković (od 62′ Dragomirović)

Kolonija: Ristić, Ćurčić (od 3′ Marković (od 46′ Jankov)), Disić, Obućina, Pajčin, Nedeljković (od 73′ Stanković), K. Bundra, Radenković, O. Bundra, Šaranović, Vuličević

 Trener domaćina, Miodrag Gačić je za naš portal nakon utakmice izjavio:

– Čestitke momcima na pobedi. Ušli smo silno motivisani u utakmicu i rezultat nije izostao, čestitke i gostima na fer i korektnoj igri i želim im puno sreće u nastavku sezone. Mi se okrećemo suboti i gostovanju odličnoj ekipi Radničkog iz Barande.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

VOJINI KLINCI IZVUKLI “OSMICU”: Fenomenalna partija protiv tima iz Kovina!

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina