Search
Close this search box.
655783_ofk-beograd-indjija-0032_f
VREME ČITANJA: 2 min

VELIKO SPREMANJE U INĐIJI: Uz rekonstruisan tim, očekuje se i debi na svom terenu!

U Inđiji se još uvek uigrava novi tim

Prošle godine Inđija je igrala baraž za popunu Superlige, ali početak ove sezone nije krenuo baš najbolje.

Jovan Golić sa novim stručnim štabom doveo je dosta novih igrača s obzirom da je kostur ekipe iz prošle sezone napustio klub. Ove takmičarske godine Golić je u svoj sistem ubacio i nekoliko omladinaca od kojih se izdvajaju braća Dobrijević.

Veliku čast, ali i breme na leđima dobio je stariji brat Luka koji će ove sezone nositi zeleno-belu “desetku”. Onu “desetku” koju je svojevremeno nosio i legenda kluba Predrag Kodžo sa kojim je Inđija prvi put u istoriji kluba uspela da se plasira u najviši rang srpskog fudbala.

Još jedan problem za Inđiju u sezoni koja je tek počela je teren, jer oni još uvek kao domaćini igraju na “GAT areni” u Novom Sadu.

Republika
Očekuje se povratak “kući”


U Inđiji detaljno rade na oporavku travnate podloge i kako kaže predsednik kluba Dragan Pilipović u ponedeljak na stadion dolazi komisija Fudbalskog saveza Srbije koja će detaljno da pregleda teren, a u klubu su optimisti da će dobiti dozvolu i da će prvu sledeću utakmicu kao domaćini odigrati u “svojoj kući” protiv Trajala iz Kruševca.

Nakon pet odigranih kola ekipa Inđije se nalazi na deobi 11. pozicije sa samo četiri osvojena boda. Dosta posla je pred terenom i igračima, kako bi se rezultati popravili, sigurno da jedan deo “krivice” ide i na “novi domaći teren”, ali svakako da se očekivao jači bodovni saldo. 

U narednom kolu Inđija igra na gostujućem terenu protiv GFK Slobode iz Užica sa kojom je izjednačena na tabeli, jer posle pet odigranih utakmica oba tima imaju po četiri osvojena boda.

Premijera na stadionu u Inđiji očekuje se u subotu 14. septembra protiv ekipe Trajala koja za sada drži fenjer u Prvoj ligi Srbije.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE