Search
Close this search box.
691544_morava1_f
VREME ČITANJA: 2 min

NEZAPAMĆENI SKANDAL! Kome je ovo u interesu? Neodgovorni pojedinci izlomili stolice koje su stigle sa beogradske Marakane! (FOTO)

Huliganski pir.

Fudbaleri Morave iz Velike Plane prethodnu takmičarsku godinu u okviru Zone Podunavsko-šumadijske okončali su na na trećoj poziciji sa skorom od 14 pobeda, četiri remija i devet poraza.

I pored činjenice da su Planjani bili jedni od favorita za osvajanje šampionskog pehara i plasmana u viši takmičarski rang, u tome nisu uspeli, tako da će u novoj sezoni biti deo novoformirane Zone Dunav od koje se očekuje da znatno poveća kvalitet u četvrtom stepenu srpskog klupskog fudbala.


Na startu nove takmičarske godine fudbaleri Morave su gostovali u gruži gde su poraženi od istoimene ekipe minimalnim rezultatom 0:1, a strelac pobedonosnog pogotka bio je Mladen Branković u prvom minutu nadoknade vremena.

Međutim, po povratku sa premijernog ovosezonskog gostovanja ekspedicija Morave je zatekla u najmanju ruku ružne slike na svom stadionu.

Pre dva meseca Fudbalski klub Morava iz Velike Plane je dobio donaciju od strane srpskog šampiona Crvene zvezde u vidu stolica koje su postavljene na stadionu u cilju poboljšanja infrastrukturnih uslova za sve navijače i ljubitelje fudbala koji redovno prate svoj klub, a sada su te iste stolice polomljene.

Tim povodom klub iz Velike Plane se javnosti obratio saopštenjem koje prenosimo u celosti:

– U kakvom to vremenu živimo da nam roditelji ne pitaju za decu gde su i šta rade, da policija mirno prolazi pored stadiona i ne preduzima ništa, a zna ko se u kasnim satima skuplja na tribinama, šta se na tribinama radi – stoji na početku saopštenja, a zatim se dodaje:

Zašto?

– Pojedini nazovi “navinari” se bune što je mini pič teren zaključan, jer je stadion zatvoren posle 22 časa?! Da i treba biti zatvoreno, ali ne posle 22 časa nego ceo dan, da služi samo za treninge, termine i utakmice, a ne da svako (a svi znamo ko) može da uđe i radi šta želi a da ne snosi posledice za to. Sutra će nadležnim organima biti podneta krivična prijava, a FK Morava će u narednom periodu postaviti reflektore i kamere na tribinama. A vi roditelji pogledajte u šta vam se pretvaraju deca!

Fudbaleri Morave i u narednoj takmičarskoj rundi odigraće meč na gostujućem terenu i to protiv Sloge 33 u Petrovcu na Mlavi, a prvi meč na svom stadionu na programu je drugog vikenda meseca septembra kada će dočekati aranđelovačku Šumadiju Ostaje nada da će do tada i stolice na stadionu ponovo biti postavljene.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA beogradske zone