Search
Close this search box.
691033_rad_f
VREME ČITANJA: 2 min

VIDI SE SVETLO NA KRAJU TUNELA? Golobradi mladići čuvaju Rad – neka nova građevina niče na Banjici!

Ostvarenja na zelenom tepihu u ovom momentu najmanje su važna.

Fudbalski klub Rad prolazi kroz najteži period u svojoj bogatoj istoriji, ali se čini da će zahvaljujći entuzijazmu grupe ljudi kojima je klub sa Banjice na srcu, ovoga puta biti izbegnuto najgore.

Ekipa sa stadiona “Kralj Petar I” nije izašla na teren u premijernom meču ovosezonske Beogradske zone kada su “građevinari” trebali da ugoste ekipu Zuca 2019, a po odluci nadležnih organa navedeni susret je registrovan službenim rezultatom 3:0 u korist ekipe iz Zuca, ali je kklub uspeo koliko toliko da se konsoliduje do meča druge runde i ipak izađe na teren u meču protiv beogradskog Komgrapa.

U navedenom meču koji je okupio oko 400 ljubitelja fudbala na banjički stadion, rezultat jeste bio u drugom planu. Komgrap je zabeležio ubedljiv trijumf 8:0 (6:0), ali za “građevinare” sama činjenica da su izašli na teren, predstavlja pobedu.

Nakon meča klub sa Banjice se u kratkom saopštenju obratio javnosti:

– Kap u moru, ali mora od nečega da se krene. Na stadionu “Kralj Petar I” u subotu se okupilo više od 400 navijača Fudbalskog kluba Rad, ali i onih koji su želeli ovako simbolično da pomognu ovom klubu, da nekako uzme vazduh. Svi prisutni kupili su ulaznicu i najavili dolaske i na naredne meševe “građevinara” na Banjici.

Čuvari Rada u najtežem periodu – navijači kluba sa Banjice

Treba podsetiti da su u duelu protiv Komgrapa dres nebeskoplavih boja poneli: Danijel Jekić (16), Nikola Gojković (19), Petar Lazović (19), Luka Reljić (16), Aleksandar Đokić (20), Matija Grujić (20), Luka Kuzmanović (19), Marko Vukomanović (20), Vuk Janković (18), Tomislav Bursać (19), Strahinja Kostić (17)Aleksa Kljajić (17) i Aleksa Njegovan (19).

U narednom kolu Beogradske zone ekipa Rada gostuje PKB-u u Padinskoj Skeli, a naredni meč na stadionu “Kralj Petar I” biće odigran sedmog dana meseca septembra kada će “građevinari” dočekati OFK Mladenovac.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA beogradske zone