Search
Close this search box.
670-15
VREME ČITANJA: 1 min

PORAZ GRADIŠTANACA NA PRVENSTVENOJ PREMIJERI U ADORJANU

Krčag ide na vodu dok se ne razbije. U ovu narodnu izreku uverili su se fudbaleri Vojvodine iz Bačkog Gradišta, jer su ostali neporaženi u pripremnom periodu, a onda na prvoj utakmici prvenstva vojvođanskog „severa“ doživeli poraz u Adorjanu do doskorašnjeg srpkoligaša Tise rezultatom 2:0 (0:0).

Prvih sat vemena, mreža Gradištanaca je mirovala, a onda su dvojica iskusnih igrača, Šveljo i doskorašnji igrač Bečejaca Tomić ušli u poluvremenu i to je prevagnulo. U 62. minutu strelac je bio Šveljo, a dvadesetak minuta kasnije Milikić je postavio konačnih 2:0.

– Nemam zamerki na našu igru. Borili smo se i dali sve od sebe u ovom trenutku. Izdržali smo sat vremena, a onda je presudio kvalitet rivala, koji je skup kvalitetnih i iskusnih igrača i najozbiljniji su pretendenti za titulu prvaka. Zasluženo smo izgubili, ali mi dobro radimo na treninzima i verujemo da će nam se to vratiti na utakmicama koje predstoje, iskren je trener Vojvodine iz Bačkog Gradišta Dušan Medić Beli.

Trener Dušan Medić ukazao je priliku u Adorjanu sledećim igračima: Vuković, Radosavljević, Ilić (od 65. Lojović), M. Marković (od 79. Kisić), Kačavenda (od 70. Brkić), Janković, N. Marković, Rosić, Đekić, Dabižljević (od 79. Stanojević), Jović (od 65. Kopre).

V. Jankov

Trener Gradištanaca Dušan Medić Beli – foto: V. Jankov

Izvor: http://www.srbijasport.net

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”