Search
Close this search box.
688437_456281219-1271870920591847-6894119394804395784-n_f
VREME ČITANJA: 2 min

GENERALNA PROBA USPEŠNA: Za vikend startuje borba za bodove!

Knežević je dobro složio tim!

Prvenstvo Zone Dunav startuje za četiri dana, pa su timovi učesnici tog takmičenja u proteklom vikendu imali još jedan termin za prijateljske duele, tj. generalne probe pred start sezone.

OFK Aranđelovac je pred svojim navijačima odmerio snage sa omladinskim sastavom AF Duljaj. 

Već na samom startu dve odlične prilike za domaćina, prvu je uspeo da odbrani golman gostiju, ali je druga završila u mreži. Marinković je odlično uspolio Stevančevića koji je postigao gol za 1:0, igrao se šesti minut. 

Na isteku 25. minuta slobodan udarac koji izvodi Veličković, sada već tradicionalno, lopta završava u mreži protivničkog gola, 2:0. par minuta kasnije gosti smanjuju zaostatak na 2:1. To je ujedno bio i konačan rezultat prvog poluvremena.

Republika
Generalka uspešna

U uvodnih desetak minuta drugog poluvremena domaći sa dva brza gola stižu do prednosti od 4:1. Simonović je odlično ostavio loptu Đokiću koji je smešta u mrežu, dok je za 4:1 Stevančević pogodio na asistenciju Mijatovića. 

Naleti domaćeg tima su nastavljeni, imajući u vidu da je ovo generalna proba za start prvenstva, fudbaleri OFK Aranđelovca su hteli da se pokažu u što boljem svetlu treneru i da zasluže mesto u startnoj postavi.

Do kraja utakmice Andrić je golovima u 65. i 75. minutu postavio konačnih 6:1.

OFK Aranđelovac 1979 – AF Duljaj 6:1 (2:1)

Iz redova OFK Aranđelovca je nakon meča stigla sledeća poruka:

– Dobra igra pred početak sezone. U prvom kolu naši momci idu na tradicionalno teško gostovanje u Golubac. Ne leži našoj ekipi najdalje gostovanje u ligi, ali se nadamo da ovoga puta momci imaju rešenje. Nadamo se da će 2 vrlo bitna igrača u odbrani biti spremna za okršaj koji se igra u subotu. Napred OFKA! 

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd

VREME ČITANJA: 2 min

GENERALNA PROBA USPEŠNA: Za vikend startuje borba za bodove!

Možda vas zanima

TABELA srpske lige beograd