Search
Close this search box.
21-Slobodan-Vukovic-2
VREME ČITANJA: 2 min

KULSKI „HAJDUCI“ PRIVELI SU KRAJU PRIPREME ZA NOVU FUDBALSKU SEZONU: SOPSTVENIM SNAGAMA DO VRHA

Davno je bio 10. jul, kada su fudbaleri Hajduka 1912 iz Kule, pod dirigentskom palicom novog šefa stručnog štaba Slobodana Vukovića, počeli pripreme za predstojeću prvenstvenu sezonu u Vojvođanskoj ligi, grupa sever.
– Odziv momaka na treninzima bio je odličan, a ponašanje veoma korektno, tako da sam veoma zadovoljan urađenim kategoričan je bio trener Vuković. – Ono što je karakterisalo period intenzivnog rada je to da smo iz priprema izašli bez povreda. Igrači su s dosta elana dolazili na treninge, zadatke su izvršavali bez pogovora i cenim da smo fizički odlično pripremljeni za predstojeće obaveze.

Uz rad na fizičkoj pripremi, insistiralo se i na „komponovanju“ tima i igre, jer treba imati u vidu činjenicu da su od igračkog kadra iz prošle sezone u Hajduku ostala samo trojica igrača.

– Naravno da je to bio veliki izazov za sve nas u klubu. Ali, imajući u vidu činjenicu da smo u klub vratili igrače koji su ponikli u školi Hajduka, odnosno momke koji vole klub, to nam je donekle olakšalo posao. U kontrolnim utakmicama pružili smo priliku svim kandidatima za najbolji sastav, svi su imali mogućnost da se nametnu i mogu da kažem da sam zadovoljan.

Kakva su očekivanja kada je pitanju čitava sezona, pojasnio nam je šef struke Kuljana.

– Naš prevashodni cilj je stabilizacija kluba i povratak poverenja navijača. Sada imaju za koga da navijaju, jer su gotovo svi igrači iz naše sredine, naša deca koju treba podržati. Verujemo da će navijači to prepoznati i biti naš dvanaesti igrač. Inače, stav kluba je da pokušamo da se plasiramo u vrh tabele – naglasio je šef stručnog štaba Hajduka Slobodan Vuković.

Đ. Bojanić

Foto: Slobodan Vuković, trener Hajduka 1912, foto: Đ. Bojanić

Izvor: http://www.dnevnik.rs

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”

VREME ČITANJA: 2 min

KULSKI „HAJDUCI“ PRIVELI SU KRAJU PRIPREME ZA NOVU FUDBALSKU SEZONU: SOPSTVENIM SNAGAMA DO VRHA

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”