Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

JOŠ JEDAN REMI NA PREMIJERI NOVE SEZONE: Novajlija u ligi može biti zadovoljan osvojenim bodom na dalekom gostovanju!

Počelo je prvenstvo.

Aktuelni vikend rezervisan je za start srpskoligaških karavana, na “Istoku” su juče odigrana četiri duela, jedan od njih igran je u Kladovu gde je ekipa Đerdapa ugostila sastav Trstenika PPT

Tim iz Kladova igra svoju drugu vezanu sezonu u trećem rangu takmičenja u našoj zemlji, dok je Trstenik povratnik u srpskoligaški karavan nakon četiri godine, i to je uspeo zbog fuzije sa Meševom.

Pred oko 100-tinak gledalaca od prvog minuta igralo se jako tvrdo, moglo bi se reći prava prvenstvena utakmica bez mnogo prilika na obe strane. 

Tokom prvih 45 minuta malobrojne šanse na obe strane nisu bile opasne po mladog golmana Ralića na jednoj strani, i čuvara mreže Trstenika, Markovića na drugoj. Sudija Klikovac je pokazao jedan žuti karton, Milićević je u redovima gostiju “požuteo”.

Republika
Detalj sa meča

I drugo poluvreme krenulo je identično kao i prvo, možda su domaći vremenom igrali ofanzivnije i pokušavali su da zaprete rivalu, ali su fudbaleri Trstenika bili odlično postavljeni na celom terenu.

Kako je vreme odmicalo, igralo se sve opreznije, što je dovelo takođe do malobrojnih šansi u kaznenim prostorima. Gosti su mogli u samom finišu meča da šokiraju domaćina, ali Miloševac nije uspeo da donese ceo plen Trsteniku.

Đerdap (Kladovo) – Trstenik PPT 0:0

Đerdap: Ralić, Milenković (od 78′ Marjanović), D. Nočić (od 78′ Ćurčić), O. Novčić (od 70′ Mihajlović), Đapa (od 67′ Bogdanović), Mitrović, Šutić, Đokić, Pecarski, Rudić, Ramović

Trstenik PPT: Marković, Jovanović (od 96′ P. Đorđević), Batoćanin (od 75′ Savić), Krstić, Đonić (od 46′ Matović), Miloševac, Milosavljević, Milićević, Đ. Đorđević, Simonović (od 62′ Petrović), Milosavljević 

Imajući u vidu da je ovo start sezone, igralo se jako oprezno, bez previše rizika, uz malobrojne šanse, pa ne čudi da je i rezultat nakon 90 minuta igre ostao nepromenjen.

U sledećem kolu Trstenik ide opet na gostovanje, ovoga puta Dunavu iz Prahova, dok fudbaleri Đerdapa idu na noge Jedinstvu iz Paraćina.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok