Search
Close this search box.
476123_sevojno_f
VREME ČITANJA: 2 min

NOVI VELIKI POVRATAK: Marić je spreman za novi izazov u karijeri!

Drugi letnji novajlija.

Godinama se već fudbaleri Sevojna takmiče u okviru zonskog ranga takmičenja, i uglavnom se tim na kraju sezone nađe u gornjem delu tabele, bez briga po pitanju opstanka.

U predstojećoj takmičarskoj godini ekipa Sevojna takmičiće se u okviru novoformirane Zone Drina, koja će po mnogima biti visokog kvaliteta, pa su potrebne i ozbiljne pripreme. Uprava kluba je dogovorila nastavak saradnje sa dosadašnjim trenerom, Vićevićem, a zatim se krenulo sa jačanjem igračkog kadra.

Prelazni rok u redovima Sevojna otvoren je dolaskom jednog od najboljih krilnih napadača, Bojana Ivanovića (23). Reč je o fudbaleru koji je već nastupao u opremi ovog kluba, za koji je zabeležio 63 nastupa i tom prilikom je postigao 29 golova.

Drugi letnji novajlija koji je stavio na raspolaganje treneru Vićeviću je Darko Marić (33). Fudbalom je počeo da se bavi u mlađim kategorijama Jedinstva, proveo je i godinu dana u Slobodi. Nastupao je kao napadač za Jedinstvo Puteve u prethodnih šest sezona gde je u 137 utakmica postigao 64 gola. Bio je najbolji strelac Putara čak tri puta.

Republika
Drugo letnje pojačanje

Marić je za naš portal povodom ovog transfera izjavio:

– Nakon šest sezona i konačnog ulaska u Srpsku ligu sa Jedinstvom odlučio sam se za novi izazov. Taj izazov sam pronašao u jednom od bivših klubova, Sevojnu. Veoma dobro poznajem ovu ekipu kao i rang takmičenja pa odluka nije bila teška. Vredno radimo na pripremama pa se nadam da ću pomoći ekipi najbolje što mogu da ostvarimo dobar rezultat. Najvažniji je timski uspeh i da se ostvare zacrtani ciljevi.

Igrao je još i za GP Zlatibor, Crnokosu iz Kosjerića i Prvi partizan. Darko je već bio član Sevojna u sezonama 2013/14 i 2014/15 gde je sakupio 30 prvenstvenih i četiri kup utakmice, postigavši i gol u kup pobedi nad Prvim partizanom rezultatom 9:1. 

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

NOVI VELIKI POVRATAK: Marić je spreman za novi izazov u karijeri!

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE