Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

VELIKA STVAR ZA KLUB, ALI I GRAD: Navijači će na delu imati prilike da vide fudbalere Crvene zvezde!

Tu je i proslavljeni igrač crveno-belih, aktuelni trener omladinaca.

Igrala se Srpska liga u Trsteniku poslednji put u sezoni 20/21, nakon toga klub se takmičio u zonskom stepenu, međutim za predstojeću takmičarsku godinu vraća se u dobro poznato društvo.

Pisali smo pre par dana da je Trstenik i zvanično zauzeo upražnjeno mesto u Srpskoj ligi Istok, gde je ekipa Meševa odustala od takmičenja. Ovo je velika stvar za klub, euforija među navijačima je i dalje prisutna, i sada se čekaju potezi čelnih ljudi, konkretno na jačanju igračkog kadra.

Pored isčekivanja novosti oko igračkog kadra, finiša priprema i skorijeg starta prvenstva, u Trsteniku se danas dešava “velika stvar”.

Omladinci Crvene zvezde iz Beograda, predvođeni trenerom Nenadom Milijašem danas će odraditi trener na terenu Trstenika, isto će učiniti i sutra ujutru od devet časova i 30 minuta. 

Republika
Velika stvar za Trstenik

U sredu sa početkom od 18 časova biće odigran prijateljski meč između seniora Trstenika i omladinaca crveno-belih. Ovo je svakako velika vest za sve trsteničane, sigurno je da će mlađi navijači pre svega ispratiti treninge Crvene zvezde, dok će se u sredu okupiti veliki broj ljudi oko terena.

U dosadašnjem toku priprema sastav Trstenika je odigrao jedan kontrolni meč, proteklog vikenda na stadionu “kraj Morave” gostovao je sastav Sloge iz Kraljeva, koji je takođe novi-stari član srpskoligaškog karavana, ali na Zapadu.

I dalje se čekaju zvanične informacije povodom novajlija u igračkom kadru u Trsteniku, ali se na treninzima već mogu videti nova lica. Uprava kluba je ozbiljno shvatila šansu da se takmiči u srpskoligaškom karavnu i jako kvalitetno je pristupila aktivnosti na letnjoj transfer pijaci.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok