Search
Close this search box.
652037_2_f
VREME ČITANJA: 2 min

PRVI LETNJI NOVAJLIJA JE PROMOVISAN: Navijače će sigurno obradovati njegov povratak u klub!

Odlično pojačanje i jako mlad igrač!

Ostvarili su fudbaleri Jedinstva putevi (Užice) cilj prošle sezone, izboren je plasman u Srpsku ligu Zapad, i sada je na čelnim ljudima kluba da što bolje spreme ekipu za izazove u višem rangu.

Devetog jula izvršena je prozivka, treneru su na raspolaganju bili fudbaleri iz prošle sezone, ali su već na samom startu viđene i novajlije, koje su došle da pojačaju tim za srpskoligaški karavan.

Najavili su iz kluba da će transfer politika ove sezone biti bazirana na vraćanju bivših fudbalera u SC Krčagovo. Lazar Bralušić, desni bek rođen 2004. godine novi je član užičkog Jedinstva. 

Bralušić je u protekloj sezoni nastupao u Srpskoj ligi, gde je za ekipu Omladinca iz Zablaća odigrao 28 utakmica. U seniorskoj karijeri je još nastupao i za Sevojno, dok je u Jedinstvu debitovao sa svega 17 godina.

Republika
Prvo letnje pojačanje

Tada se istakao kao jedan od najboljih bonusa u zonskom rangu takmičenja, za užički tim je odigrao 26 susreta i upisao se dva puta u listu strelaca. Lazar će biti veliko pojačanje na bočnim pozicijama, i svima je drago što se “dete kluba” vraća u dobro poznatu sredinu.

Proteklog vikenda, nakon deset dana treninga fudbaleri Jedinstva odigrali su prvu prijateljsku utakmicu. Rival je u nedelju bio sastav Jedinstva (Konjevići) i taj susret je užički sastav dobio sa 4:0. Dva dana kasnije rival je bio tim iz UAE, Baniyas Sports & Cultural Club je slavio sa 4:0 protiv novog srpskoligaša.

Juče je na programu bio i treći kontorlni meč, rival je bio prvoligaš iz Smedereva, a rezultat nakon 90 minuta igre glasio je 1:1.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

PRVI LETNJI NOVAJLIJA JE PROMOVISAN: Navijače će sigurno obradovati njegov povratak u klub!

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE