Search
Close this search box.
678499_453169029-1645944979579074-2226411875084713170-n_f
VREME ČITANJA: 2 min

MNOGOBROJNE PONUDE SU ODBIJENE: Đukić je i zvanično novi član “Barselone”!

Svaka čast čelnim ljudima kluba!

Nakon šest godina vratio se Polet iz Nakova u Vojvođansku ligu, i sada je na čelnim ljudima kluba da što bolje spreme ekipu za izazove u višem rangu takmičenja.

Pre nekih desetak dana fudbaleri Poleta krenuli su sa pripremama za novu sezonu. Zbog obaveza na startu nisu bili prisutni svi igrači, ali sada već trener Kresoje može da računa na kompletan tim.

Odlukom uprave pripremni period zajedno sa prvim timom odradiće i tri kadeta, Šormaz, Ivetić i Kačavenda će pokušati da se izbore za priliku da ostanu i duže u seniroskom sastavu.

Što se tiče igračkog kadra i pojačanjima, za sada je stigla samo jedna potvrda doalznog transfera, po mnogima “bomba” prelaznog roka u Nakovu.

Nebojša Đukić (34) dugogodišnji član OFK Kikinde, kao i kapiten, odlučio se da pored mnogobrojnih ponuda karijeru nastavi u redovima Poleta iz Nakova. Đukić je u Kikindu stigao leta 2019. godine, i sada će se nakon pet punih sezona rastati sa aktuelnim članom Srpske lige Vojvodine. 

U dosadašnjoj karijeri Nebojša je pored Kikinde igrao i za Budućnost iz Srpske Crnje, Trudbenik i ekipu Novog Sada. Kroz dosadašnje igranje fudbala stekao je ogromno iskustvo, posebno u srpskoligaškom karavnu gde je proveo proteklih pet godina.

Nema sumnje da je dolazak Đukića u Polet ogromno pojačanje za takmičenje u zonskom rangu takmičenja, sigurno da će Nebojša svojim iskustvom i prisustvom dosta značiti kako timu, tako i mladim igračima kojima će biti mentor.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

MNOGOBROJNE PONUDE SU ODBIJENE: Đukić je i zvanično novi član “Barselone”!

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE