Search
Close this search box.
RUSANDA-MELENCI
VREME ČITANJA: 2 min

MELENČANI POČELI PRIPREME ZA NOVU TRKU: MILIVOJEV NA KLUPI

Melenčani su počeli pripreme za prvenstvo vojvođanskog „Istoka“. Prozivku je obavio Ivica Milivojev, novi
šef struke, nekadašnji veliki igrač. Počeo je karijeru u Rusandi, sjajno predvodio Bečej u eliti i sa Tise je otišao u Crvenu zvezdu, gde je bio prvotimac dve sezone. Sa Marakane je nastavio da gradi interancionalnu karijeru, igrao je u Turskoj, Austriji i došao u zrenjaninski Proleter.

– Bio sam i ranije trener Rusande i uvek kad je bilo teško, mene se sete. Ovde sam počeo i ne mogu da odbijem. Kasnimo sa treninzima, ali važno je da smo krenuli i u hodu ćemo da rešavamo eventualne probleme. U fokusu je da što pre formiramo pogon. Prelazni rok dugo traje i možemo da skockamo dobar tim – kaže Milivojev.

Melenčani su prošlo prvenstvo završili na desetom mestu i iz deset pobeda, osam remija i 12 poraza, osvojili su 38 bodova. Kad su bili u opasnoj zoni, poslednjih deset rundi vodio je iskusni Dušan Podgorelec i uknjižio pet pobeda, tri remija i dva kiksa.

– Cilj je da ostanemo na „Istoku“, da ne budemo u grupi ugroženih ekipa i ambicije nisu velike da ne bi mogle da se
ostvare. Pokušaću da u ekipi bude što više igrača poniklih u Rusandi i uveren sam da se igrom i rezultatima nećemo obrukati. Za ove tri nedelje i kroz nekoliko testova, uspećemo da se pripremimo za borbe za bodove.

U Melencima su obezbeđeni odlični uslovi za trenažni procesi utakmice. Klupska zgrada je funkcionalna, izgrađena je pre nekoliko godina po visokim standardima i za superligaški nivo, a iznad je pokrivena tribina. Teren je takođe kvalitetan.

– Imamo uslove kojima mnogi mogu samo da žele i treba da se svi u klubu, od igračkog kadra do rukovodstva, maksimalno angažujemo da planove ostvarimo. Iduće godine obeležavamo vek postojanja i to treba da proslavimo dobrim rezultatima i plasmanom mimo briga – jasan je Ivica Milivojev.

Na prozivci je imao 18 igrača, a klub su napustili Petrov, Oljača i Runjevac.

C. B.

Izvor: http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”

VREME ČITANJA: 2 min

MELENČANI POČELI PRIPREME ZA NOVU TRKU: MILIVOJEV NA KLUPI

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”