Search
Close this search box.
654217_448061896-18230699731284809-6043082327465067394-n_f
VREME ČITANJA: 2 min

POTVRDA “ZDRAVE PRIČE”: Ponuda je glatko odbijena – klub ne planira da ide “preko reda”!

Svaka čast momci!

Bliži nam se početak sezone i u nižim rangovima takmičenja, klubovi se uveliko spremaju, dok se nažalost, pojedine ekipe zbog određenih problema odlučuju na odustajanje od takmičenja.

Pisali smo već da je ekipa Solunca iz Karađorđeva poslala zvanični dopis FS Vojvodine u kojem je navela da odustaje od takmičenja u okviru Vojvođanske lige Sever. Sada je stiglo saopštenje aktuelnog člana PFL Subotice, fudbalskog kluba Njegoš iz Lovćenca, koje se tiče upravo ove situacije.

FK Njegoš vas ovim putem obaveštava da nam je ponuđeno da u tekućoj sezoni nastupamo u VFL Sever, koji je četvrti po redu rang takmičenja. FK Solunac nam je ponudio mesto, uz određene zahtjeve.
“Držeći se stava i odluke uprave od samog početka, tu ponudu smo odbili, a razlozi za odbijanje su jasni. Niko od igrača koji nisu Lovćenčani neće biti plaćeni, jer ako nema za sve, neće biti ni za koga. Mi kao uprava smatramo da smo još uvijek mladi i da to nije ispravan način da se napreduje u ligi. Ako treba da uđemo, ući ćemo kao pobednici i zasluženo, a to nam nije daleko, jer verujemo u svoje igrače.
Još jedan razlog zašto smo odbili je publika i narod sela koji nas prati i kojoj smo vratili poverenje i entuzijazam i smatramo da ne bi bilo u redu da se opet borimo za opstanak u većoj ligi, već je bolje da nas isprate kao pobednike u ovoj gde se trenutno nalazimo.
Svu odgovornost za odluku preuzima uprava kluba i unapred se zahvaljuje na razumevanju i ljubavi koju nam pružate.
Takođe, zahvalili bismo se FK Soluncu na ponudi i veri da ih dostojno možemo zameniti u ligi u kojoj Njegoš pripada, ali smatramo da nam je tu mesto isključivo pobedama, tačnije, ličnim zaslugama.
Uprava kluba FK Njegoš.

Ovim saopštenjem klub iz Lovćenca pokazao je, i dokazao da je reč o zdravoj sportskoj sredini, koja želi da kroz rezultat stigne do svog uspeha. Sigurno je da će ovakvim stavom klub napredovati u budućnosti, bilo da je to već sledeće sezone ili u nekoj od narednih, ali je najbitnije da je “zdrava priča”.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”

VREME ČITANJA: 2 min

POTVRDA “ZDRAVE PRIČE”: Ponuda je glatko odbijena – klub ne planira da ide “preko reda”!

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”