Search
Close this search box.
675547_452100674-1250981456014127-1618357372283746666-n_f
VREME ČITANJA: 2 min

ODLIČNA PROVERA ZA OBA “NOVA” ZONAŠA: Rezultat je svakako bio u drugom planu danas!

Šansi je bilo, što može da raduje trenere.

Pre nekih sat vremena završen je prijateljski meč igran u Aranđelovcu u kojem je domaći tim OFK Aranđelovca 1979 ugostio ekipu Rušnja.

Bio je ovo meč u kojem su snage odmerili timovi koji su protekle sezone rezultatima stigli do plasmana u viši rang takmičenja, konkretno u Zonu Dunav, odnosno Beogradsku zonu. Imajući u vidu da je pripremni period u početnoj fazi, pokazan je solidan nivo igre od strane igrača na obe strane terena.

Prvu ozbiljnu šansu na meču imali su domaći, Simonović je probio po desnoj strani, ubacio je loptu, međutim Stevančević iz dva pokušaja nije uspeo da promeni rezultata. Uzvraćaju gosti na drugoj strani, ali stativa sprečava pogodak. 

Opet su domaći kombinovali, Đokić dodaje do Simonović, ubačena lopta za Stevančevića, ali udarac ide daleko preko gola. Fudbaleri Rušnja pokušavaju sa distance, ali je golman Jovetić bio siguran. Ubrzo gosti odlično prete, ali je golman sačuvao svoju mrežu, 0:0 nakon 45 minuta igre. 

Republika

Odlična provera za oba tima

U drugom poluvremenu rezervisti su dobili šansu na obe strane. U par uvodnih minuta razmenjene su šanse ispred golova, a ubrzo je viđen i prvi pogodak. Gosti iz lepe akcije stižu do vođstva od 1:0. 

Nakon toga se igralo nešto smirenije, ali je do poslednjeg sudijskog zvižduka “pao” još jedan gol. Korner za domaće u samom finišu susreta, Andrić nesebično ostavlja Tomoviću, koji zakucava loptu u mrežu, 1:1. 

Iz redova domaćeg tima su posle meča poručili:

– Naša ekipa je probala drugu formaciju u prvom poluvremenu i to je delovalo baš dobro na momente, u drugom delu dosta izmena, trener je probao neke igrače na drugim mestima, te i zbog početka priprema ritam u našoj igri je opao. Deluje da kada dodamo 3 igrača koji nisu mogli danas da budu na utakmici zbog povreda i posla, plus ako stigne još 1-2 pojačanja što se najavljuje da naša ekipa može da bude dobar tim. Tek smo počeli, polako ulazimo u ritam.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA beogradske zone