Search
Close this search box.
440019_fap1_f
VREME ČITANJA: 2 min

PUN GAS: Od samog starta kreću jako – “kamiondžije” izlaze na crtu jednom od favorita za titulu!

Došlo je vreme da se snovi svih ljubitelja fudbala u gradu na Limu, konačno i ostvare.

Fudbaleri FAP Priboja tokom prethodne dve sezone nalazili su se na korak od plasman u viši takmičarski rang, Prvu ligu Srbije, ali su oba puta u samom finišu takmičarske godine morali da čestitaju rivalu. Smederevo 1924 je u sezoni 2022/23 raspršilo snove “kamiondžija”, da bi prethodne 2023/24 to isto učinio i čačanski Borac 1926.

Ovog leta agilno rukovodstvo pribojskog kluba veliku pažnju poklanja jačanju igračkog kadra, a nakon serije transfera, od kojih su pojedini imali i prefiks bombastičnih, došlo je vreme da ekipa kroz kontrolne utakmice započne sa brušenjem forme i uigravanjem za start borbe za prvenstvene bodove.

Novi šef stručnog štaba “kamiondžija” Zoran Kostić imaće već u subotu 20. jula priliku da se upozna sa trenutnom formom svojih izabranika i to u teškom duelu protiv jednog od kandidata za plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala, ekipom RFK Grafičara.

Meč će biti odigran na Gradskom stadionu u Priboju, a kao i uvek očekuje se da tribine sportskog objekta u jednom od najfudbalskijih gradova u Srbiji, budu dobro popunjene.

Republika
“Prvo pa muško” – prvi kontrolni meč protiv najtežeg mogućeg rivala

– Prijateljska utakmica:

FAP (Priboj) – RFK Grafičar (Beograd)

Stadion: Gradski stadion u Priboju

Datum: Subota, 20. jul

Početak 18 časova

Popularnim “kamiondžijama” i u aktuelnoj sezoni neće biti lako da stignu do toliko željene šampionske titule, s obzirom da će u zapadnoj grupi srpskoligaškog karavana učestvovati i gornjomilanovački Metalac koji pred sobom zasigurno ima cilj da se vrati u prvoligaški karavan, a takmičenja će od ove godine biti “bogato” i klubovima koji stižu iz četvrtog stepena takmičenja, a koje takođe imaju velike ambicije.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad