Search
Close this search box.
674256_mihajlopopovic_f
VREME ČITANJA: 2 min

BEK JE STIGAO: Šampion angažovao proverenog defanzivca – iza njega je decenijsko internacionalno iskustvo!

Povučeni koraci u letnjem prelaznom roku jasno nagoveštavaju da streme novom šampionskom peharu.

Fudbaleri Slobode iz Donjeg Tovarnika prethodnu sezonu u okviru Vojvođanske lige Jug, okončali su šampionski i od predstojeće jeseni takmičiće se u višem rangu, Srpskoj ligi Vojvodina.

Plavo-beli su takmičarsku 2023/24 godinu okončali sa skorom od 24 pobede i po tri remija i poraza, što im je sa ukupno 75 osovjenih bodova donelo šampionski pehar, prvi nakon pola decenije kada su titulom okončali sezonu u Područnoj fudbalskoj ligi Sremska Mitrovica.

Nova sezona doneće velike izazove za sportski kolektiv iz Donjeg Tovarnika, a u tom cilju agilno klupsko rukovodstvo uveliko radi na jačanju igračkog kadra, a poslednja akvizicija se sa punim pravom može nazvati bombastičnom.

Naime, novi član Slobode iz Donjeg Tovarnika postao je iskusni Mihajlo Popović.

Reč je o desnom beku koji može odgovoriti zadacima i na drugoj strani terena i koji među plavo-bele stiže iz redova GFK Slovena iz Rume, a koji takođe iza sebe ima decenijsko internacionalno iskustvo tokom kojeg je nastupao u Belgiji, Slovačkoj, Austriji i Češkoj Republici.

Republika
U donjem Tovarniku će se voditi bitka za srpskoligaške bodove

– Mihajlo Popović:

Datum rođenja: 1. januar 1993. godine

Mesto rođenja: Ruma

Pozicija u timu: desni bek

Igračka karijera: RFK Novi Sad (Novi Sad), Eupen (Belgija), Dubnica (Slovačka), Rimavska Sobota (Slovačka), Slovan Duslo Sala (Slovačka), Donji Srem 2015 (Pećinci), MFK Zvolen (Slovačka), ATSV (Austrija), Komarno (Slovačka), Visoćina Jeglava “B” (Češka Republika), Skalica (Slovačka), Sered (Slovačka), Tatran Lipovski Mikulas (Slovačka), Tatran Prešov (Slovačka), GFK Sloven (Ruma)

Iskusno pojačanje svakako će u velikoj meri pomoći ekipi Slobode u višem rangu takmičenja, a ostaje da se vidi koji su dometi sastava iz donjeg Tovarnika u srpskoligaškoj konkurenciji.

Jedno je jasno, u donjem Tovarniku će se igrati dobar fudbal, a želja svih u redovima plavo-belih jeste da za početak postanu stabilni srpskoligaši, a kanije,…, sve je moguće.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

BEK JE STIGAO: Šampion angažovao proverenog defanzivca – iza njega je decenijsko internacionalno iskustvo!

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina