Search
Close this search box.
Screenshot_20240711_101033_com.instagram.android_edit_10614392383276
VREME ČITANJA: 2 min

TEDIĆ VELIKO POJAČANJE

NA PRVIM TRENINZIMA ZRENJANINACA, DVA TIMA NOVAJLIJA

Radnički iz Zrenjanina za novu trku pravi novi tim i biće mlađi od ekipe koja je, proteklo prvenstvo, završila na trećem mestu. Na prvim treninzima su dva tima novajlija, neki su utanačili angažman, dok ih je mnogo na probi. Očito da će za šefa struke Branka Savića i njegove saradnike, biti mnogo posla. Pravi se selekcija iz koje treba odabrati startere i doći do igre. Nikola Tedić treba da bude veliko pojačanje i hitronogi ofanzivac po levom boku, došao je iz šajkaškog Borca, gde je proveo poslednjih šest meseci, dok je prošle jeseni bio u Novom Sadu. Za 1.235 minuta, koliko je proletos proveo u srpskoligaškom karavanu, postigao je šest golova, upisao toliko asistencija i završio je kao golgeter tima. Prošle jeseni bio je strelac za novosadske „kanarince“ u prvoligaškom karavanu. U porazu Šajkašana, proletos u Zrenjaninu (1:2), bio je strelac i jedan od najzapaženijih na terenu.

– Bio sam ranije u kontaktu sa ljudima iz Radničkog i sad sam prelomio, pao je dogovorio sa Kostom Bjedovim, sportskim direktorom. U novom sam klubu, ali oprema je ostala u istim, crveno-crnim bojama – kaže Tedić.

Proletos se nametnuo snagom talenta, probojan i neugodan u duelima „jedan na jedan“, odlično zna da iskoristi prostor i probije poslednju liniju rivala.

– Imao sam i drugih ponuda, ali opcija sa Radničkim najviše mi se dopala. Stvara se novi tim, Zrenjanin je blizu Novog Sada, tako da mi ne treba mnogo vremena da stignem na trening i nisam jedini koji će da prevaljuje ovu razdaljinu.

Posle prvih treninga bio je jasan:

– Na početku smo, ali je zanimljivo i raznovrsno. Trener Savić je igrao u Partizanu i Ligi šampiona i primetno je da lako i jednostavno prenosi znanje i ima dobru komunikaciju sa svima. Prvi zadatak je da se radom i kroz pripremne mečeve nametnem i uvek sam posvećen do kraja, svestan da bez maksimalne angažovanosti, nema uspeha. Optimista sam – istakao je Nikola Tedić, pojačanje zrenjaninskog srpskoligaša.

C. B.

Izvor: http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

TEDIĆ VELIKO POJAČANJE

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina