Search
Close this search box.
OMLADINAC-NOVI-BANOVCI
VREME ČITANJA: 1 min

STIGAO TANDEM IZ STARE PAZOVE

OMLADINAC (NB) RENOVIRA KADAR

Poranili su fudbaleri i stručni štab Omladinca, prvog dana jula završen im je odmor, u međuvremenu su ostali bez golmana Bogunovića, povratnika u RFK Novi Sad.

Novajlije na spisku Dušana Đokića, trenera Novobanovčana, su Radić i Barišić, vezista i po potrebi krilni napadač Jedinstva iz Stare Pazove i njegov doskorašnji saigrač, takođe novi adut u veznom redu u taboru „zelenih“.

Iskusni golman Marko Jovičić, minulog proleća, trener čuvara mreže u stručnom štabu Novobanovčana, konkurisaće za mesto između stativa sa Mihailom Blagojevićem, koji će imati mnogo toga da nauči iz golmanske branše od bivšeg čuvara mreže Partizana, Teleoptika i internacionalca.

Štoper Gajić pojačaće konkurenciju u liniji Omladinca, stigao je iz novobeogradskog Radničkog a ranije je nosio dresove Torlaka, BSK-a iz Borče, Jagodine i pirotskog Radničkog.

Veteran Stanisavljević odlučio je da okači kopačke o klin, iskusni vezista završio je dugu karijeru u dresu Omladinca, a rukovodstvo Novobanovčana ovog leta nije računalo na Dobrijevića, Stanimirovića i Krnetu. Štoper Maksimović nosiće dres OFK Vršca u prvoligaškoj konkurenciji.

D. Jovanović

Izvor: http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

STIGAO TANDEM IZ STARE PAZOVE

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina