Search
Close this search box.
670619_vrelo_f
VREME ČITANJA: 2 min

ODMOR SE BLIŽI KRAJU: Uskoro će ključati u Vrelu – sve misli su usmerene ka TITULI!

“Dečije bolesti” su preboljene.

Prethodnog leta fudbaleri Vrelo Sporta pripremali su se za istorijski nastup u zapadnoj grupi srpskoligapkog karavana, ali ekipa početkom proleća 2024. godine nije uspela da sačuva zvanje trećeligaške ekipe.

Tokom turbulentne sezone fudbaleri Vrelo Sporta su ostvarili skor od šest pobeda, isto toliko remija i čak 18 poraza i sa 24 osvojna boda zauzeli su pretposlednju 15. poziciju i od naredne jeseni će zajedno sa ekipama Tutina, Sloge 33 iz Petrovca na Mlavi i OFK Mihajlovca biti deo četvrtog stepena srpskog klupskog fudbala.

Igrački kadar i dalje je na odmosu, ali se on polako privodi kraju, s obziro mda će uskoro startovati pripreme za narednu takmiačrsku godinu. Tim povodom klub se javnosti obratio kratkim saopštenjem koje prenosimo u celosti:

– Ekipa Vrelo Sporta zakazala je prozivku igrača za 15. jul 2024. godine. U ponedeljak će trener ekipe FK Vrelo Sport gospodin Miloš Gavrić izvršiti prozivku i odraditi prvi trening u okviru letnjih priprema. Ekipa Vrelo Sporta ulazi u novu sezonu sa skroz rekonstruisanim timom, ali se ambicije tima ne menjaju, ciljamo vrh tabele.

Publika će pomoći u ostvarenju ciljeva

Ono što će svakako u narednoj sezoni doneti veliku nepoznanicu, jeste činjenica da je u zonskom takmičarskom rangu došlo do velikih promena. Umesto dosadašnje četiri grupe sa po 16 ekipa, formirane su tri zonske lige sa 14 timova, što će svakako donevi znatno veći kvalitet i ostaje da se vidi kako će se klubovi snaći u “novom okruženju”.

Fudbslari Vrelo Sporta će u novoj sezoni biti deo novoformirane Zone Drina, a pored njih u takmičenje ulaze i Borac Lešnica, Radnički Valjevo, Drina Ljubovija, OFK Osečina, Železničar Lajkovac, Polimlje Prijepolje, Savinac 1933 Visibaba, Sloga Bajina Bašta, Sevojno, Rađevac Krupanj, Junior Novo Naselje Valjevo, Vojvoda Stepa Stepanović Draginje i Ježevica iz Velike Ježevice.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad