Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

NEKADAŠNJI OSVAJAČ KUPA PROMOVISAO NOVOG TRENERA: Ciljevi u narednoj sezoni su visoko postavljeni!

Vreme je za naporan i konstantan rad.

Osvajač kupa Srbije iz sezone 12/13 trenutno se takmiči u Srpskoj ligi Istok, ali su visoko postavljene ambicije za predstojeću sezonu.

Pre promocije “pravih pojačanja”, uprava kluba je odlučila da osveži prvi tim igračima iz sopstvenih redova. Kadeti Lazar Bajići Stefan Jovanović (2007. godište), priključeni su seniorskom timu, i oni će dobiti priliku da se pokažu i dokažu treneru. Imajući u vidu da je aktivno pravilo bonusa, sigurno je da će ovi mladi fudbaleri dobiti šansu na terenu.

U toku jučerašnjeg dana na stadionu podno Đurđevog brda obavljena je prozivka igrača i ujedno je predstavljen javnosti novi stručni štab za narednu sezonu. Na klupi Jagodine u predstojećoj sezoni sedeće Dejan Grujić (46) koji dolazi iz Beograda.

Grujić je kroz zavidnu trenersku karijeru između ostalog bio u Crvenoj zvezdi, Čukaričkom, OFK Beogradu, Žarkovu, Radničkom iz Sremske Mitrovice, Jedinstva iz Stare Pazove, 1. Maja iz Rume, Bačke i Mačve iz Šapca.

Na prvom treningu Grujić je na raspolaganju imao 24 fudbalera, a u narednim danima se očekuju pojačanja kako bi se stvorio konkurentan tim za napad na prvo mesto. Što se tiče stručnog štaba novog trenera, tu je i dalje prvi pomoćnik Jovan Denis, kome je ovo treća sezona u Jagodini. Sa golmanima će raditi Neša Kostić, Vladimir Veljković je doktor, dok su direktori omladinske škole Nenad Milovanović Belina i Aleksandar Stojković.

Prva kontrolna utakmica u sklopu priprema za novu sezonu Jagodina je zakazala na domaćem terenu, protivnik će biti prvoligaš, GFK Dubočica iz Leskovca, a meč je zakazan za 13. jul. 

Promocijom trenera i stručnog štaba napravljena je osnova za dalji rad, sada će uprava sa novim šefom stručnog štaba odraditi analizu raspoloživog igračkog kadra, i krenuće se u pronalazak rešenja za deficitarne pozicije.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok

VREME ČITANJA: 2 min

NEKADAŠNJI OSVAJAČ KUPA PROMOVISAO NOVOG TRENERA: Ciljevi u narednoj sezoni su visoko postavljeni!

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok