Search
Close this search box.
666134_metalac-zvezda-12326_f
VREME ČITANJA: 2 min

VELIKI POSAO UPRAVE KLUBA: Stigao je igrač sa 133 nastupa u najjačem rangu takmičenja u našoj zemlji!

Ozbiljno pojačanje.

“Kamiondžije” rade bez prestanka ovog leta, čelni ljudi FAP-a su već sada odradili veliki posao što se tiče priprema za predstojeću sezonu.

Tim iz Priboja u predstojećoj takmičarskoj godini sa klupe predvodiće Zoran Kostić, što se tiče igračkog kadra stigao je iskusni defanzivac Bogdan Milošević, napadač Luka Jovanić, krilo Miloš Filipović i Ognjen Todorović. Iz superligaških klubova dogovorene su pozajmice sa Darisom Karisikom i Kemalom Koničaninom koji su stigli iz Novog Pazara, dok je Ognjen Krsmanović stigao iz lučanske Mladosti.

Najnovije pojačanje FAP-a je Marko Zoćević, reč je o veznom fudbaleru koji je protekle sezone sa velikim uspehom branio boje OFK Vršca.

Zoćević je ponikao u mlađim kategorijama Borca iz Čačka, gde je upisao i prve seniorske minute, kasnije je nastupao za Vojvodinu, Mladost iz Lučana, Voždovac i Metalac iz Gornjeg Milanovca. Inostranu karijeru je gradio u Sutjeski iz Nikšića, gde je osvojio i šampionski  pehar za sezonu 21/22, dok je bio i član Olmalia, koji se takmiči u Uzbekistanu.

Marko je u dosadašnjoj karijeri najviše nastupa upisao u Superligi Srbije (133), dok je u okviru Prve lige Srbije istrčao na teren u 78 navrata. Dosadašnje iskustvo najnovijeg pojačanja kluba iz Priboja dosta će značiti kako saigračima, tako i celokupnom sportskom kolektivu u pohodu na PLS.

Dve uzastopne sezone FAP se nalazi u samom vrhu tabele, osvojeno je treće, pa zatim i drugo mesto na tabeli, ali je uvek nešto malo falilo za plasman u viši rang. Sada je na redu “treća sreća” u koju svi u Priboju veruju.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

VELIKI POSAO UPRAVE KLUBA: Stigao je igrač sa 133 nastupa u najjačem rangu takmičenja u našoj zemlji!

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE