Search
Close this search box.
662802_tomislavci_f
VREME ČITANJA: 2 min

BIĆE U ISTOM TIMU SA ROĐENIM BRATOM: U Tomislavcima se sklapa ozbiljan igrački kadar!

Biće ovo jako uzbuljivo leto.

Ekipa iz Tomislavaca u okviru PFL-a Subotice bila je nadomak direktnog plasmana u Vojvođansku ligu, što bi bio istorijski uspeh za klub iz istoimenog mesta. Ipak na kraju je tim kroz baraž pokušao da se domogne višeg ranga, ali u tome nije uspeo.

Niko u redovima crveno-belih iz Tomislavaca ne očajava povodom poraza u baražu, već se uveliko radi na jačanju igračkog kadra za novu sezonu, gde će ciljevi takođe biti najviši. Pre par dana promovisan je prvi novajlija, reč je o Dušanu Paripoviću, koji se vratio u dobro poznate boje u kojima je proveo sedam godina. 

Sada je došlo vreme za promociju drugog letnjeg novajlije, reč je o Adrianu Barni (19) doskorašnjem fudbaleru Lipara. Sa svojim sada već bivšim timom ovaj mladi fudbaler je u okviru PFL-a Sombor stigao do plasmana na deseto mesto na tabeli. 

Republika
Novi Barna u Tomislavcima

Barna je rođeni brat od Denisa, koji je u Tomislavcima od leta 2023. godine. Ovaj brzonogi ofanzivac pokriva bočne pozicije na terenu, najbolje se snalazi na na mestu krila i nema sumnje da je ekipa njegovim dolaskom dobila na brzini.

Drugi letnji novajlija Tomislavaca je za naš portal povodom transfera izjavio:

– Drago mi je da ću nastupati u Tomislavcima, tu je i moj brat koji mi je pričao o klubu i sa kojim jedva čekam da delim teren. Dosta toga mogu da naučim od Denisa jer je stariji, i on mi daje dodatnu volju za radom i napretkom. Nadam se da ćemo uspeti da ispunimo klupske ambicije za novu sezonu i da ću imati i dobar lični učinak na terenu.

Adrian je prošao celokupnu akademiju aktuelnog člana Super lige Srbije, TSC-a iz Bačke Topole, pa se može reći da je reč o školovanom igraču, koji je “učio fudbal” u ozbiljno organizovanoj sredini.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

BIĆE U ISTOM TIMU SA ROĐENIM BRATOM: U Tomislavcima se sklapa ozbiljan igrački kadar!

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE