Search
Close this search box.
662580_vojvodina-radnicki-nis-006_f
VREME ČITANJA: 2 min

LALATOVIĆ ZA REPUBLIKA.RS: “Naftagas da spremi 200.000 evra i dolazim”!

Iz prve ruke. Otkrivena tajna priče o prelasku sjajong trenera u redove srpskoligaša.

Fudbaleri Naftagasa iz Elemira ostali su bez trenera. Dosadašnji šef stručnog štaba Predrag Kandić karijeru nastavlja u kadetima novosadske Vojvodine, a klub je u danu kada je srpski nacionalni tim igrao odlučujući meč na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj uzburkao sportsku javnost navodom da će njihov naredni trener biti, ni manje ni više, nego Nenad Lalatović.

Tragom navedene vesti koju je klub iz Elemira objavio na društvenim mrežama, kontaktirali smo nekadašnjeg trenera Crvene zvezde koji nam je rekao:

– Naravno da od toga nema ništa. Informaciaj nije tačna – istakao je popularni Lalat kroz osmeh, a zatim i dodao:

– Međutim, moram da čestitam ljudima iz Fudbalkog kluba Naftagas. Zaista su bili hrabri da se na ovakav način eksponiraju i zato sam im i rekao. Moja cena iznosi 200.000, ako ste spremni da izdvojite toliki novac, ja doalzim. Sešću na klupu Elemiraca i krećemo zajedno u borbu za plasman u Prvu ligu Srbije.

Da podsetimo, četrdesetšestogodišnji stručnjak je u sezoni 2014/15 bio trener Crvene zvezde. Kasnije je predvodio i mlade reprezentacije Srbije do 20 i 21. godine, a 2020. godine je sa ekipom novosadske Vojvodine stigao i do pehara u nacionalnom Kupu Srbije. Radio je i u Saudijskoj Arabiji, Bosni i Hercegovini i Ukrajini, a poslednji angažman je imao u subotičkom Spartaku.

Ipak ništa od dolaska u Elemir – Nenad Lalatović

Kada je reč o elemirskom fudbalskom kolektivu, oni su u prethodnu sezonu okončali na šestoj poziciji Srpske lige Vojvodina, a ostvarili su skor od 13 pobeda, šest remija i 11 poraza, a učinak je mogao biti i bolji da ekipa nije u poslednja tri prvenstvena duela osvojila svega dva boda.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

LALATOVIĆ ZA REPUBLIKA.RS: “Naftagas da spremi 200.000 evra i dolazim”!

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina