Search
Close this search box.
662214_predragkandic_f
VREME ČITANJA: 2 min

ELEMIR JE U FOKUSU INTERESOVANJA SPORTSKE JAVNOSTI: Lalatovićev prethodnik stiže na “Karađorđe”!

Ređaju se vesti iz elemirskog srpskoligaša kao na traci.

Fudbalski klub Naftagas iz Elemira tokom današnjeg dana je dobro uzdrmao fudbalsku scenu u Srbiji informacijom da je novi šef stručnog štaba ovog kluba postao Nenad Lalatović nekadašnji trener Crvene zvezde, mlade reprezentacije Srbije i osvajač trofeja u nacionalnom Kupu Srbije sa ekipom Vojvodine.

Par sati pre navedene transfer bombe Elemirci su obavestili javnost da je dosadašnji trener Predrag Kandić naputio plavo-bele, a sada je poznato i gde će četrdesetdvogodišnji trener nastaviti karijeru.

Naime, stručnjak koji je poslednjih godinu dana proveo u redovima Naftagasa od naredne jeseni preuzeće kadete novosadske Vojvodine koji e takmiče u Kvalitetnoj ligi Srbije. 

Tim povodom Kandić je u razgovoru za “Sportski žurnal” izjavio:

– Razgovarao sam sa Duškom Grujićem, direktorom omladinske škole Vojvodine i dogovorili smo saradnju. Sa radom ću početi 8. jula. Pre odluke o odlasku, obavio sam razgovor sa predsednikom Naftaša Draganom Galinom. Mnogo je učinio za klub i svaka mu čast. Zahvaljujući njegovom angažovanju, imao sam odlične uslove za rad, dobru ekipu i izuzetnu atmosferu. Poželeli smo jedan drugome sreću u narednoj sezoni i verujem da će Naftagas, u narednom prvenstvu, ostati u gornjem delu tabele.

Republika
Predrag Kandić stiže na “Karađorđe”

– Predrag Kandić:

Datum rođenja: 15. oktobra 1981. godine

Mesto rođenja: Zrenjanin

Trenerska karijera: Radnički (Zrenjanin), Radnički U-17 (Zrenjanin), Naftagas (Elemir)

Da podsetimo, fudbaleri Naftagasa iz Elemira su prethodne sezone predvođeni trenerom Predragom Kandićem okončali su na šestoj poziciji Srpske lige Vojvodina, a ostvarili su skor od 13 pobeda, šest remija i 11 poraza, a učinak je mogao biti i bolji da ekipa nije u poslednja tri prvenstvena duela osvojila svega dva boda.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

ELEMIR JE U FOKUSU INTERESOVANJA SPORTSKE JAVNOSTI: Lalatovićev prethodnik stiže na “Karađorđe”!

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina