Search
Close this search box.
661986_vojvodina-bokelj-0007_f
VREME ČITANJA: 2 min

VEROVALI, ILI NE: Nakon razlaza sa trenerom, načinili su sjajan marketinški potez! O njima se sada naširoko pripoveda!

Napada plasman u Prvu ligu Srbije.

Fudbaleri Naftagasa iz Elemira prethodnu takmičarsku godinu u okviru vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana okončali su na šestoj poziciji, a čini se da agilno rukovodstvo kluba ima želju da već naredne sezone Elemirci napadnu šampionsku titulu i plasman u Prvu ligu Srbije.

Plavo-beli su prethodne sezone ostvarili skor od 13 pobeda, šest remija i 11 poraza, a ulinak je mogao biti i bolji da ekipa nije u poslednja tri prvenstvena duela osvojila svega dva boda.

Međutim, može se reći da su poslednja 24 časa istorijska za elemirski klub. Prvo su navijači ostali zatečeni činjenicom da je trener Predrag Kandić napustio trenersku poziciju, a zatim je usledila prava bomba.

Naime, novi šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Naftagas iz Elemira postao je niko drugi, do Nenad Lalatović.

Nenad Lalatović seda na klupu elemirskog kluba

Četrdesetšestogodišnji stručnjak je u sezoni 2014/15 bio trener Crvene zvezde. Kasnije je predvodio i mladu reprezentaciju Srbije, a 2020. godine je sa ekipom novosadske Vojvodine stigao i do pehara u nacionalnom Kupu Srbije.

Kasnije je radio i u Saudijskoj Arabiji, Bosni i Hercegovini i Ukrajini, a poslednji angažman je imao u subotičkom Spartaku.

– Nenad Lalatović:

Datum rođenja: 22. decembar 1977. godine

Mesto rođenja: Beograd

Trenerska karijera: Srem (Sremska Mitrovica), Proleter (Novi Sad), Voždovac (Beograd), Napredak (Kruševac), Crvena zvezda (Beograd), Borac 1926 (Čačak), Vojvodina (Novi Sad), Reprezentacija Srbije U-20, Čukarički (Beograd), Reprezentacija Srbije U-21, Radnički (Niš), Al-Batin (Saudijska Arabija), Radnički 1923 (Kragujevac), Borac Banjaluka (Bosna i Hercegovina), Mladost GAT (Novi Sad), Zorija Luganjsk (Ukrajina), Spartak (Subotica)

Slobodno se može reći da ovakva trenerska bomba nikada nije odjeknula srpskoligaškim fudbalom. Ovo samo govori o ozbiljnosti rada rukovodstva Naftagasa i slobodno se može reći da Elemirci predstavljaju verovatno i prvog favorita u narednoj takmičarskoj godini.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

VEROVALI, ILI NE: Nakon razlaza sa trenerom, načinili su sjajan marketinški potez! O njima se sada naširoko pripoveda!

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina