Search
Close this search box.
trener-ofk-kikinde-1024x683-1
VREME ČITANJA: 1 min

NOVI TRENER OFK KIKINDE JE ZDRAVKO TRIVKOVIĆ

Na Gradskom stadionu u Distričkoj ulici, predstavljen je novi šef struke OFK Kikinde, Batajničanin Zdravko Trivković (38). Poslednje dve sezone proveo je u vojvođanskom ligašu Dunavu iz Starih Banovaca, a sada će se okušati u srpskoligaškoj konkurenciji.

– Nadam se uspešnoj saradnji, a ovde sam da podignemo Kikindu na viši nivo. O budućim kolegama i stručnom štabu sam čuo sve najbolje i uz značajne ambicije kluba i ovaj podatak je uticao na moju odluku da se priključim timu. Daću sve od sebe da klub napreduje i da svi idemo uzlaznom putanjom. Pripreme započinjemo 8. jula i sve je dalje na nama. Ove godine u ligu su ušle kvalitne ekipe koje su i finansijski moćne, a druga godina u jednom rangu može biti i najteža. Imaćemo dosta posla, ali, iskreno, ja se ne brinem za naš staus i za naš uspeh – rekao je Trivković.

Sportski direktor Marko Vukobrat dodao je:

– Biće to nastavak pozitivne priče iz protekle sezone, u kojoj smo imali trenera koji je debitovao u Srpskoj ligi, što je slučaj i sad. U odabiru novog šefa, i pored zvučnijih imena, presudila je njegova velika zainteresovanost i želja da radi u Kikindi. Prvi korak za novu sezonu je urađen, a to je imenovanje novog trenera, a u saradnji sa njim će se tražiti pojačanja i postavljati ciljeve.

Izvor: fsvinfo.rs D. P.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

NOVI TRENER OFK KIKINDE JE ZDRAVKO TRIVKOVIĆ

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina