Search
Close this search box.
IMG_1269
VREME ČITANJA: 1 min

DIVIĆ OSTAO NA KLUPI OMOLJIČANA

Fudbaleri Mladosti iz Omoljice nisu uspeli da u baražu za popunu Srpske lige Vojvodina protiv Hajduka iz Divoša izbore plasman u viši rang, iako su pružili dobru igru u dva meča koji su odigrali. Rukovodstvo kluba iz Omoljice na čelu sa predsednikom Nenadom Đurićem (na slici) na sastanku posle mečeva u baražu odlučilo je da nastavi saradnju sa trenerom Petrom Divićem koji je dobio punu podršku za ostvarene rezultate u prošlom prvenstvu.

-Puno poverenje dobio je trener Divić, sa kojim smo odmah razgovarali da ostane na klupi, jer nismo želeli da ode iz kluba posle najuspešnije sezone u istoriji kluba. U godini jubileja kada slavimo 100 godina postojanja kluba bili smo na korak da ostvarimo plasman u Srpsku ligu Vojvodine, ali čestitao bih ekipi iz Divoša koja je bila bolja i zasluženo postala srpskoligaš. Idemo dalje najvažnije da smo zadržali trenera Petra Divića i svi zajedno u upravi kluba verujemo da će naš tim koji će biti malo izmenjen početi ponovo da beleži dobre rezultate u novom prvenstvu.- rekao je Đurić.

Trener Petar Divić u svojoj trenerskoj karijeri predvodio je OFK Beograd, Slogu (Kraljevo) i Dinamo 1945 poslednjih godinu dana Mladost sa kojom je ostvario odlične rezultate. Posle razgovora sa predsednikom Đurićem prihvatio je nastavak saradnje i u narednom prvenstvu sedeće na klupi Omoljičana.

Izvor: http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

DIVIĆ OSTAO NA KLUPI OMOLJIČANA

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina