Search
Close this search box.
659554_448564675-1622924188547820-3683553387327651469-n_f
VREME ČITANJA: 2 min

“VOJVOĐANSKA LIGA JE NAJMANJE ŠTO POLET ZASLUŽUJE”: U fenomenalnoj atmosferi u Nakovu domaćin je slavio plasman u viši rang takmičenja! (FOTO GALERIJA)

Trijumf od 2:0, ukupnim rezultatom 3:1 Polet ide u VFL!

U toku jučerašnjeg dana igrani su revanš mečevi za plasman u Vojvođansku ligu, za “grupu Istok” u Nakovu snage su odmerili sastavi Poleta i Crvene zvezde iz Pavliša.

Prvi duel ovih timova igran u Pavlišu završen je remijem, rezultat nakon 90 minuta igre bio je 1:1. Jako dobro popunjene tribine u Nakovu, navijači su od prvog minuta imali šta da vide na terenu. 

Nisu se štedeli igrači, imajući u vidu da je prvi meč završen remijem, sve je i dalje bilo otvoreno. Gosti iz Pavliša su po mnogima odigrali na gostovanju i bolje nego pred svojim navijačima, ali nakon 45 minuta igre pogodaka nije bilo na obe strane terena.

Drugo poluvreme počelo je gotovo identičnom igrom, izvršene su dve izmene u redovima domaćina, dok su gosti igrali sa startnih 11. I možda je upravo ta svežina dovela do toga da Polet povede.

Igrao se 61. minut kada su rezervisti kreirali akciju za pogodak, Vukobrat je sa leve strane uputio loptu do “kolege sa klupe”, Miloša Radlovića, on je odlaže do Nemanje Nešića, koji trese mrežu rivala za veliko oduševljenje na tribinama, 1:0 za Polet, ukupnih 2:1 za tim iz Nakova.

Krenuli su crveno-beli na sve ili ništa nakon vođstva rivala, uglavnom se igralo na polovini Poleta, ali je tim iz Nakova odlično branio svoj gol i čekao je priliku iz kontranapada kako bi rešio pitanje pobednika.

Postigli su domaći pogodak na isteku 89. minuta, krenuo je talas radosti na tribinama, ali je pomoćnik signalizirao ofsajd, ostaje 1:0. Međutim, tri minuta kasnije fudbaleri Poleta ipak kreiraju akciju iz koje stižu do pogotka i do konačnih 2:0.

Igrao se drugi minut nadoknade, golman Gajinov je ispucao loptu, ona stiže do usamljenog rezerviste Danila Vukobrata koji je bio sam pred kaznenim prostorom rivala, uspeo je fudbaler Poleta da prevari svog čuvara i iskosa sa nekih desetak metara trese mrežu Kikoša, 2:0.

Polet (Nakovo) – Crvena zvezda (Pavliš) 2:0 (0:0)

Polet: Gajinov, Nadlački, Krnić, Budai (od 55′ Radlović), Feješ, Zorić (od 85′ Bucalo), Draganov (od 55′ Vukobrat), Kočiš, Babić, Kenjalo, Nešić (od 66′ Simin)

Crvena zvezda: Kikoš, Kerkez, Pucar, Samardžija, Pomorišac, Jovanović, Bobić, Lazarević (od 74′ Tadić), Trnjanac, Vukomanović, Kračunjel

Ovim trijumfom, uz konačnih 3:1 ekipa iz Nakova obezbedila je plasman u Vojvođansku ligu Istok, dok će tim iz Pavliša morati da se pomiri sa takmičenjem u okviru PFL-a i sledeće sezone.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”

VREME ČITANJA: 2 min

“VOJVOĐANSKA LIGA JE NAJMANJE ŠTO POLET ZASLUŽUJE”: U fenomenalnoj atmosferi u Nakovu domaćin je slavio plasman u viši rang takmičenja! (FOTO GALERIJA)

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”