Search
Close this search box.
625052_mladost2_f
VREME ČITANJA: 2 min

SA REPREZENTACIJOM JE STIGAO DO TITULE ŠAMPIONA NA EVROPSKOM PRVENSTVU: Sada je vreme za novi izazov u karijeri!

Prelazni rok je otvoren “bombastičnim” pojačanjima!

Igrao se u Bačkom Jarku redovno srpskoligaški fudbal, međutim u poslednjih par sezona sastav Mladosti nalazi se u Vojvođanskoj ligi Jug

U nedavno završenoj sezoni Mladost je stigla do plasmana na četvrto mesto na tabeli, što je najbolji plasman u poslednjih par takmičarskih godina. Uprava kluba je pokazala u prethodnom periodu da ozbiljno pristupa svim obavezama, a to je slučaj i povodom predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

Prvo pojačanje Mladosti za sledeću sezonu je Lazar Šavija (19), doskorašnji igrač srpskoligaša OFK Bečeja 1918. Reč je o fudbaleru koji je u dosadašnjoj karijeri nastupao i za ekipu Jugovića iz Kaća, Kać, RFK Novi Sad i Jedinstvo iz Rumenke.

U proteklih šest meseci Šavija je sakupio šest nastupa za OFK Bečej, u tom periodu je stekao određeno iskustvo u višem rangu, i sigurno će dosta značiti klubu iz Bačkog Jarka. Reč je o defanzivnom fudbaleru koji može pokriti više pozicija na terenu.

U kratkom vremenskom periodu promovisan je i drugi letnji novajlija, golman Minifudbal reprezentacije Srbije, Dušan Vojvodić, odlučio je da nastavi karijeru u redovima Mladosti. Reč je o veoma kvalitetnom čuvaru mreže, koji je na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u Minifudbalu, sa našom selekcijom stigao do titule šampiona.

Vojvodić je doskorašnji član Sloge iz Temerina, dok je u dosadašnjoj karijeri bio član Bačke iz Sbuotice, Vojvodine iz Novog Sada, Inđije, Borca iz Šajkaša, Bečeja i Crvene zvezde iz Novog Sada.

Po prvim aktivnostima u Bačkom Jarku može se videti da se polako uprava priprema za visoke ciljeve za predstojeće prvenstvo, u kojem će se verovatno “juriti” mesto koje vodi u viši rang takmičenja.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Jug”