Search
Close this search box.
657675_448404436-1859266184579814-1610624251032181784-n_f
VREME ČITANJA: 2 min

FENOMENALNA ATMOSFERA U PAVLIŠU: Oko 700 navijača je ispratilo remi u prvom meču baraža za plasman u VFL! (FOTO GALERIJA)

Revanš je na programu u sredu u Nakovu.

U okviru baraža za popunu Vojvođanske lige Istok ekipa Crvene zvezde iz Pavliša ugostila je sastav Poleta iz Nakova, po unapred utvrđenim pravilima, igra se dvomeč čiji pobednik obezbeđuje direktan plasman u viši rang.

Crvena zvezda je regularni deo prvenstva završaila na deobi prvog mesta PFL-a Pančevo, ali je zbog slabijeg međusobnog skora ostala na drugoj poziciji. Sa druge strane Polet iz Nakova je u PFL-u Zrenjanin psezoni završio sa pet bodova zaostatka za liderom.

Pred oko 600 gledalaca na stadionu “Milan Janjić” u Pavlišu viđen je odličan duel dva jako kvalitetna sastava. Ulog za ovaj baraž je veliki, pobednik ide u viši rang, dok poraženi ostaje u Područnoj ligi i za sledeću sezonu.

Prva promena rezultata viđena je u 21. minutu kada su gosti došli do prednosti od 1:0. Nakon jedne naizgled bezopasne situacije, fudbaler Poleta sa desne strane terena šalje loptu u peterac rivala, tamo je između dva igrača najbolje reagovao Danijel Kočiš, koji postiže gol za vođstvo tima iz Nakova.

Stigao je ubrzo odgovor na drugoj strani, Trnjanac je sa sredine terena uputio odličan pas na levom krilu ka Marku Pucaru, on je odlično probio i ubrzo je uputio centaršut, sa druge stative loptu u mrežu smešta Dejan Lazarević, 1:1. Domaći navijači “dižu” temperaturu na stadionu u Pavlišu nakon izjednačenja.

Do odlaska na odmor nove promene rezultata nije bilo, za vreme pauze treneri su odlučili da ništa ne menjaju u sastavu, imajući u vidu da je viđena odlična igra i da su bili zadovoljni partijom svojih izabranika.

Drugo poluvreme proteklo je u smenjivanju prilika na obe strane terena, pokazani su i prvi kartoni na meču, kojih je na kraju ukupno bilo šest (1:5 odnos kartona). Izmenama su treneri pokušali da promene rezultat na semaforu, ali im to nije pošlo za rukom.

Po mnogim domaćim navijačima, crveno-beli nisu bili na nivou koji su prikazali tokom regularnog dela prvenstva na svom stadionu, i to bi moglo skupo da ih košta u borbi za plasman u Vojvođansku ligu.

Crvena zvezda (Pavliš) – Polet (Nakovo) 1:1 (1:1)

Crvena zvezda: Kikoš, Kerkez, Pucar (od 76′ Jovanović), Samardžija, Pomorišac, Bobić, Lazarević, Trnjanac, Vukomanović, Kračunjel, Tadić (od 82′ Ratković)

Polet: Gajinov, Nadlački, Budai (od 80′ Bucalo), Feješ (od 72′ Krnić), Zorić (od 93′ Inđić), Radlović (od 72′ Vukobrat), Draganov, Kočiš, Babić, Kenjalo, Nešić

Revanš susret na programu je u sredu u Nakovu, Polet će tada pred svojim navijačima pokušati da stigne do povrataka u VFL nakon sedam godina izostanka iz iste.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”

VREME ČITANJA: 2 min

FENOMENALNA ATMOSFERA U PAVLIŠU: Oko 700 navijača je ispratilo remi u prvom meču baraža za plasman u VFL! (FOTO GALERIJA)

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”