Search
Close this search box.
580229_419024835-215554324955656-4236662938571557434-n_f
VREME ČITANJA: 2 min

BUDUĆNOST JEDNOM NOGOM U VIŠEM RANGU: Pitanje pobednika baraža je u velikoj meri rešeno u Paragama!

Goste je skupo koštala slaba odbrana prekida na ovom meču.

U toku jučerašnjeg dana u Paragama odigran je prvi meč baraža za popunu Vojvođanske lige Sever u kojem je domaća Budućnost ugostila sastav Tomislavaca

Oba kluba su do baraža stigla zbog “sitnog” zaostatak za liderima, koji su direktno otišli u viši rang, Budućnost je imala tri boda manjka u odnosu na šampiona, dok je sastav Tomislaca zaostao četiri.

Stigli su domaći do ranog vođstva, što je u velikoj meri odredilo dalji tok meča, igrao se deset minut kada je Marko Nedeljković zatresao mrežu golmana Onhausa, 1:0 za Budućnost.

Desetak minuta kasnije nova promena rezultata, Dino Gajdobranski duplira vođstvo Budućnosti, gosti su “na konopcima”. Imali su gosti tokom prvog poluvremena dve odlične prilike po desnoj strani, čak se jednom i zatresla mreža Ivanovića, ali je pogodak poništen zbog ofsajda.

Republika
Krajnji ishod

Pred sam odlazak na odmor Srđan Vuković postiže treći gol na utakmici za Budućnost, 3:0. Nastavak meča doneo nam je novi gol u mreži gostiju, i tada je u velikoj meri “pao” tempo igre, Gajdobranski je svojim drugim pogotkom uvećao prednost na 4:0. 

Izmenama na obe strane uneta je svežina na teren, ali su i dalje domaći uspevali da budu ozbiljniji rival i da tresu mrežu protivnika. Prvo je Gajdobranski overio svoj het-trik na isteku sat vremena igre, 5:0. 

Konačan rezultat postavljen je u 81. minutu kada je Mladen Sivčević nespretnom rekacijom smestio loptu u sopstvenu mrežu, 6:0. 

Budućnost (Parage) – Tomislavci 6:0 (3:0)

Budućnost: Ivanović, Mustafović, Vuković (od 68′ S. Jelić), Kovačević, N. Jelić (od 68′ Živić), Gajdobranski (od 72′ Baćanov), Stokić (od 72′ Radaković), Trivunović, Doroslovac (od 59′ Stojković), Nedeljković, Jandrić

Tomislavci: Onhaus, Došlov (od 64′ Šarić), Nedić, Tresiglavić, Đumić (od 46′ Novaković), Barna, Duljaj (od 61′ Jakab), Milovanović (od 64′ Krvavac), Pjevač (od 64′ Kuveljić), Bakić, Sivčević 

Koštao je goste na ovom meču jako loša odbrana prekida, sada Budućnost ima veliku rezultatsku prednost pred revanš koji je na programu za tri dana.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”