Search
Close this search box.
656771_viber-image-2024-06-14-16-33-57-899_f
VREME ČITANJA: 2 min

“NIŽE LIGE” U POSETI GOLUBINCIMA I TAMOŠNJEM KLUBU: Jadran plovi po Vojvodini i sanja mirno fudbalsko more

Ove godine izboren je opstanak, a u sledećoj sezoni cilja se viši rang

U novoj emisiji “Niže lige” na Republici posetili smo Golubince i FK Jadran. Igrači tog kluba su izborili opstanak u Vojvođanskoj ligi Jug, a na poslednjoj utakmici u sezoni bili smo im gosti.

Kako kaže predsednik kluba Milorad Marić, zadovoljni su plasmanom i zahvalio se timu koji je dao sve od sebe da ostvari što bolji rezultat.

Kako je naveo u razgovoru s našom novinarskom ekipom, Jadran je klub s istorijom dužom od jednog veka, tokom koje je nizao uspehe. Usput je i infrastruktura dovedena do zavidnog nivoa za taj rang takmičenja. Takođe, saznali smo i kada je prva lopta donesena u Golubince i zašto klub, koji je ponos celog sela, nosi baš ime Jadran.

Ovo objašnjenje je i te kako zanimljivo imajući u vidu da su daleko od Jadranskog mora, a na mestu gde je nekada davno bilo Panonsko more. Predsednik FK Jadran ističe koliko je ponosan na čitav klub čiji je igrač i sam bio. On ne krije želju da njegov tim nastavi da niže uspehe i u sledećoj sezoni uđu u rang više.
Kako je protekla naša poseta Golubincima i tamošnjem klubu FK Jadran, pogledajte u novoj epizodi emisije “Niže lige”, koja će premijerno biti prikazana večeras u 20 časova, na Jutjub kanalu Republika news.

Podsetimo, pre nedelju dana izašla je epizoda iz Zabojnice gde smo ekipi Sloge dodelili nove AdmiralBet dresove, pa možete pogledati i nju ispod.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Jug”

VREME ČITANJA: 2 min

“NIŽE LIGE” U POSETI GOLUBINCIMA I TAMOŠNJEM KLUBU: Jadran plovi po Vojvodini i sanja mirno fudbalsko more

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Jug”