Search
Close this search box.
441556789_3952562064974297_1504494581747770845_n
VREME ČITANJA: 1 min

DIVOŠANI KORAK DO CILJA

Igrač utakmice: Nađ

U prvom meču baraža za popunum Srpske lige Vojvodina, pred punim tribinama na stadionu kraj Ponjavice, viđena je otvorena igra. Gosti su uspeli da iskoriste prilike i steknu prednost pred revanš u četvrtak.

Gosti iz Divoša imali su prvu priliku u osmom minutu, Džibrić je šutirao sa ivice šesnaesterca. Tri minuta kasnije Kudrić jesa 20 metara šutirao preko gola Omoljičana.

U tvrdoj igri sa mnogo duela na sredini terena, ali bez boljih prilika, gosti su više šutirali prema golu sigurnog Todorovića. Najbolju priliku, u 35. minutu, imali sud omaćini, Vukajlović je prošao po levoj strani i odigrao povratnu loptu, ali Radisavljević nije najbolje šutirao.

Cvijić je asistirao, a Uglješić iskosa sa ivice šesnaesterca pogodio ugao iza nemoćnog Todorovića.

Posle četiri minuta u nastavku, prvi udarac prema golu uputili su gosti, Cvijić je šutirao sa distance preko gola. U 58.minutu slobodan udarac izveo je Radisavljević, na drugoj stativu usamljeni Lunc je šutirao pored okvira gola.

Posle dobre akcije gostiju Živković je petom ostavio loptu Trebovcu koji je sa šesnaesterca šutirao pod prečku, ali golman Todorović izbacio je u korner. U 82.minutu Živković je pogodio stativu i odbijenu loptu Nađ je
prosledio u gol Omoljičana.

Jeremić je imao je priliku kad je glavom šutirao pored gola.

B. Stojkovski

Izvor: http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina