Search
Close this search box.
JEDINSTVO-STARA-PAZOVA
VREME ČITANJA: 2 min

RASTEREĆENO U KULI

STAROPAZOVČANI U KULI ZA ČASTAN OPROŠTAJ

Na poslednjoj utakmici pred rastanak sa Srpskom ligom, igrači Jedinstva iz Stare Pazove uzdignutih glava oprostili su se od malobrojnih navijača. Disciplinovanom igrom, iako bez petorice standradnih, nisu dozvolili da se obrukaju i više nego zasluženo otkinuli su bod Borcu iz Šajkaša, koji će priliku za spas morati da potraži na svom terenu.

– Za razliku od prilično nervoznih gostiju, pogotovo na klupi, igrali su smireno, malo opuštenije i da nije bilo nesrećno primljenog gola, posle udarca iz ugla, okitili bi se sa tri boda i goste ispratili u niži rang.

– U poslednjm okršaju na našem ruiniranom terenu pružilismo solidnu igru – kaže Dragan Ogrizović, član stručnog štaba.- Gosti su došli s namerom da potvrde status srpskoligaša, ali sprečili smo ih, iako smo bili desetkovani. Igrali smo rasterećeno, želeći da neporaženi sačuvamo inače narušeni ugled kluba. Da nismo krčmili bodove tokom jeseni, ali i u prolećnjem delu slavili bismo opstanak. Još jednom se potvrdilo da ekipa ima kvalitet ali i neke nesrećne okolnosti pogurale su nas u niži rang.

Na poslednje gostovanje Jedinstvo putuje rasterećeno, ali sa glavoboljama za stručni štab. Marko Bulat i dalje vuče povredu, kao i Gavrilović, Bobar i Knežević, dok će Aleksandar Ivetić, jedan od naboljih, pau-zirati zbog nagomilanih žutih kartona.

– Nadamo se da ćemo se sa završnog gostovanja vratiti neporaženi, a posle svega dobro analizirati neuspešnu sezonu i u prvi plan staviti buduće ciljeve.Pokušaćemo sa jačim snagama povratak na mesto koje ovaj klub po tradiciji zaslužuje, ali biće neophodna i veća podrška i briga nadležnih. Verujem da će opštinske strukture prepoznati potrebu da pomognu klubu i da će sprečiti njegovo dalje posrtanje.

M. Bzovski

Izvor: http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina