Search
Close this search box.
670-18
VREME ČITANJA: 2 min

BEČEJCI „KRPE TIM“ ZA POSLEDNJE GOSTOVANJE SEZONE

Sva sreća da su u minulom kolu pobedili i obezbedili opstanak u srpskoligaškom karavanu, jer kakva je situacija sa rosterom Bečejaca pred poslednje kolo i gostovanje u Elemiru to bi bilo teško ostvarljivo protiv ekipe kakva je Naftagas.

Iz utakmice u utakmicu Bečejci kubure sa igračima. Sada zbog nagomilavanja prekršaja ne mogu da računaju na kapitena Iliju Tutnjevića i mladog Vuka Vještucu, na povredu se žali Vladan Vorgučin, Nikola Tomić i Čedomir Tomčić su u Sarajevu sa reprezentacijom Srbije na Evropskom prvenstvu u „mini fusbalu“, a od ranije su povređeni Radeka i Šavija.

– Prošlu utakmicu smo započeli sa četvoricom bonus igrača, a do kraja su ušla u igru još trojica. Sada će i oni biti starteri. Šansu će, najverovatnije, dobiti i rezervni golman Marković. Kako stvari stoje, klupa će nam biti „prekratka“. Ali, ostvarili smo cilj, obezbedili opstanak i sada utakmica nema takmičarski značaj. Međutim, nije dobro da smo došli u takvu situaciju sa rosterom. To je nauk za ubuduće, ispravno konstatuje trener Dragan Ivanović.

Narod kaže, „od viška glava ne boli“, pa bi u narednom prelaznom roku to u klubu morali da imaju na umu. I ne samo to. Selekcija igrača bi morala biti kvalitetnija. Još ako bi plodom urodio razgovor sa trenerom Draganom Ivanovićem, čije je trenersko iskustvo umnogome doprinelo da se izbori opstanak u trećeligaškom rangu takmičenja… Odavno takav stručnjak nije radio u Bečeju i bila bi velika šteta da dođe do rastanka. On je naglasio da će prvo razgovarati o novoj sezoni sa ljudima iz sadašnjeg kluba. Znači, na potezu su ne samo ljudi koji vode klub, jer su u mnogo čemu limitirani, nego i ostali kojima je stalo do bečejskog sporta. Fudbal je, po prirodi stvari, najpopularniji i ako u njemu radi stručnjak visokog rejtinga, onda neće biti rezultata samo u fudbalu, nego sportu uopšte.

V. Jankov

Mladi Mateja Medić će biti starter u poslednem kolu sezone – foto: V. Jankov

Izvor: http://www.srbijasport.net

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

BEČEJCI „KRPE TIM“ ZA POSLEDNJE GOSTOVANJE SEZONE

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina