Search
Close this search box.
646812_zemun1_f
VREME ČITANJA: 2 min

PROMENE U STRUČNOM KADRU: Osvajač duple krune imenovao novog sportskog direktora i tim menadžera!

Pojačanja stižu iz sopstvenih redova.

Fudbalski klub Zemun nakon tri godine odsustva, vraća se u prvoligaško društvo, a nove stranice klupske istorije ispisaće sa pojačanjima u stručnom kadru, koja stižu iz sopstvenih igračkih redova.

Gornjovarošani su dva kola pre kraja šampionata u beogradskoj grupi srpskoligaškog karavana ostvarili skor od 20 pobeda, pet remija i tri poraza i u predstojećim mečevima protiv Rada na Banjici i Zvezdare na svom stadionu, neophodan im je samo jedan bod kako bi i teoretski obezbedili novi šampionski pehar.

Istovremeno su Zemunci pre samo tri dana, nakon izvođenja jedanaesteraca 0:0-4:2 u duelu protiv novobeogradskog Brodarca stigli i do pehara u Kupu Fudbalskog saveza Beograda, tako da su nadomak ostvarenje značajnog rezultata, osvajanja duple krune u sezoni 2023/24.

Uoči poslednjih ovosezonskih mečeva klub je obelodanio da dvojica doskorašnjih fudbalera po okončanju takmičarske godine, preuzimaju i rukovodeće funkcije. 

Tridesetosmogodišnji Marko Đalović preuzeće poziciju sportskog direktora, dok će tridesetpetogodišnji Nenad Kiso ubuduće obavljati funkciju tim menadžera.

Đalović, novi sportski direktor je izjavio:

– Osećam veliku sreću, čast i privilegiju što ću svoj fudbalski put, ali u drugačijoj ulozi, nastaviti u klubu koji neizmerno volim. Zahvalio bih se predsedniku kluba Gavrilu Kovačeviću i direktoru Siniši Ercegovčeviću na ukazanom poverenju, a istovremeno veliku zahvalnost dugujem našim vernim navijačima “Taurunum bojsima” na neizmernoj podršci.

Novi tim menadžer Nenad Kiso je nakon imenovanja na navedenu poziciju istakao:

– Za Zemun sam, uz Marka Đalovića, igrao Superligu, Prvu ligu i Srpsku ligu Beograd i drago mi je da su u klubu prepoznali da mogu da doprinesem i van terena, što mi pruža izuzetno zadovoljstvo. Hvala svima u klubu i navijačima, zajedno radimo ka istom cilju, a to je da Zemun bude tamo gde nam je i mesto, a to je sam vrh srpskog fudbala.

Kao što je već rečeno, pred Zemuncima su još dva srpskoligaška meča u aktuelnoj sezoni, a zatim kreću prvoligaška iskušenja, a svi u Gornjoj varoši se nadaju da će plavo-zeleni vrlo brzo zakoračiti i na superligašku scenu.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd

VREME ČITANJA: 2 min

PROMENE U STRUČNOM KADRU: Osvajač duple krune imenovao novog sportskog direktora i tim menadžera!

Možda vas zanima

TABELA srpske lige beograd